Rispuffar
Dessa puffar görs i samma produktionslinje som rostat vete - men de påstod att de tidigare mätt gluteninnehåll och "det var under gränsvärdet". Men det säger sig väl självt att det kan vara en hel del gluten i denna produkt.
Vår dotter har de senaste dagarna tidvis mycket besvär med magen. Så hon verkar få i sig för mycket gluten på ngt sätt - och rispuffar kan då vara ett sätt vilket för mig var oväntat.
Sen är jag så förbenat trött på att det inte går att komma fram till vården idag, specialistmottagningen har stängt vissa dgr pga personalbrist, vårdcentralen går aldrig komma fram till - ansvarig där har semester....grrr
Skriven av
Skrevs mars 2008
Hej Richard!
Snälla kan du ta kontakt med dem igen och be att de skriver det på sin påse, för oss med veteprotein allergi är det här livshotande... Man väljer ju gärna ris för att kmma från vete problemet.
Suck! Tack i alal falla för att du varnade!
MVH Cicci
Skriven av Robyn
Skrevs mars 2008
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)
Annons
Annons
Annons