Hjälp!

Hjälp!

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Hjälp!
  Jenny    

Hjälp!


Hej!
Jag har länge undrat om makrill i konservburk... På alla makrillburkar står det alltid "tomatpasta" men det står inte vad tomatpastan innehåller, därför har jag inte vågat äta makrill på 10 år. Jag vet att det finns tomatpasta som helt enkelt är endast; tomater och salt. Men jag har även sett tomatpasta som innehåller; tomater, kryddor, stabiliseringsmedel. Vilket såklart får mig att undra om det går att äta säkert :/ Då jag älskade makrill en gång i tiden är det tråkigt att inte våga äta det p.g.a detta... Jättetacksam för svar!

Hjälp!  skrevs februari 2012

  Gäst K (Gästkonto)    
Det bästa är att vända sig till leverantören om du är osäker. jag har själv både gluten och laktosintolerans, och äter väldigt mycket makrill på burk och har aldrig blivit dålig av det.

Skrevs februari 2012

  Felicia    
Det ska finnas en sort som är helt ok för glutenintolleranta! Tyvärr så kommer jag inte ihåg vilken sort det var just nu :/ Men det är bara till att leta! :)

Skrevs mars 2012

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLågproteinmix - Finax har slutat tillverkavita_lamm811 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade