Glutenfria & Laktosfria veckomenyer

Glutenfria & Laktosfria veckomenyer

Våra glutenfria och laktosfria veckomenyer bidrar till en säker och hälsosam livsstil. Vi erbjuder välstrukturerade måltidsplaner utan gluten och laktos, en kombination av enkelhet och sund kost. Välkommen till en anpassad veckomeny

Lider ni av en matallergi eller intolerans kan allergianpassade veckomenyer förbättra hälsa och livskvalitet. Genom att välja våra veckomenyer säkerställer du att ni får i er näringsrik mat som är anpassad för era specifika behov.
Gluten + laktosfria
Max 45 min
Hälsosamma
Få ingredienser

Veckomeny vecka 25


Måndag
Recept på Flygande Jakob
Flygande Jakob
G
V
L
Ä
S
+ 4
Tisdag
Recept på Citronpasta
 5,0
Citronpasta
G
V
L
V
Ä
+ 5
Onsdag
Recept på Pizzafisken med potatis
Pizzafisken med potatis
G
V
L
Ä
S
+ 3
Torsdag
Recept på Glutenfri ugnspannkaka med bacon
 3,0
Glutenfri ugnspannkaka med bacon
G
V
L
M
S
+ 3
Fredag
Recept på Sötpotatispizza 🍕⁣
 3,0
Sötpotatispizza 🍕⁣
G
V
L
M
V
+ 12

Veckomeny nästa vecka 26


Fördelar med allergianpassade veckomenyer:

Säker mat:
Genom att undvika allergener kan du minska besvär och allergisymptom, vilket leder till bättre livskvalitet och säkrare mat.
Hälsosammare val:
Allergianpassade menyer är skräddarsydda för att minska mängden socker och processad mat, vilket hjälper dig att bibehålla en hälsosam kost.
Tidsbesparing:
Att använda förberedda menyer sparar tid och energi på att planera och laga måltider. Slipp fundera och handla med färdiga inköpslistor.
Variation och inspiration:
Våra allergianpassade veckomenyer erbjuder en mängd olika rätter och smaker. Vi hjälper dig att upptäcka nya favoriter och hålla din kost intressant och varierad utan att det blir komplicerat.

Arkiv, tidigare veckomenyer:


Med allergianpassade veckomenyer får du en personligt anpassad, hälsosam och varierad kost som passar just dina behov och förutsättningar. Det är enkelt, praktiskt och gynnar både din hälsa och din livskvalitet.
Recepten är noggrant utvalda av matexperten Anna Winer för att passa personer som är glutenintoleranta och laktosintoleranta, samt en lagom nivå av socker och processade, ta max 45 minuter att tillaga och ha rimligt många ingredienser. Allt för att du ska kunna leva sunt och hälsosamt i en enklare vardag.

Välkommen till vår gemenskap,
22630 medlemmar

 Ja jag vill bli medlem  
Om allergimat | Kontakta oss | Cookies och integritet | Samarbeta med oss | Sitemap
© 1999 - 2024 (25 år) | allergimat.com | Serverstatus
4.5 av 5
Trustpilot