Thailand

Thailand

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Tips & Råd ››
Av    Thailand
  Maria    

Thailand


Jag undrar om det överhuvudtaget går att åka på semester till Thailand när man är allergisk mot ägg, kyckling, fisk, och mjölk+laktos. Jag har sett några råd ang. mjölk/laktos, men inte några om ägg osv. Är tacksam för svar. Ps. detta inlägg finns också under "höns...)

Thailand  skrevs september 2007

  Marika    
Vad jag förstår så är inte laktos något större problem i sydostasien just pga att det inte är ett viktigt födoämne där. När det gäller kyckling och ägg så är veganmat ett bra alternativ. Se det positivt, du är ju inte jordnötsallergiker, då hade det nog varit omöjligt. Nu får du nog pyssla lite med maten, men det ska nog gå bra!

Skrevs september 2007

  John    
Jag ska dit om en månad. Gjorde nötallergi test nyss och visade lite allerig på den. Men är mjölkallergiker också. Tror ni jag klarar mig med detta kort: http://chaimai.com/index.php?topic=2375.0 samt att jag har ett för mjölkprotein allergi från celika förbundet!??Tacksam för tips och trix om det är något övrigt ni kommer på!!Lite orolig för maten är jag. =( och vill inte att det ska förstöra en underbar semester.TACk på förhand!

Skrevs november 2008

  John    
Jag skriver igen då det börjar närma sig resan. Jag undrar om någon varit där och haft med sig ett BRA allergi kort mot nötter? Jag har celikas förbundet kort mot mjölkprotein så jag hoppas det räcker men nötter har jag EJ. Det som jag postat tidigare känns lite inaktuellt då kokosnötter inte är ett problem och är i allt för ofta i rätterna så det känns som om det blir ett större problem att visa kortet. Nedräkning bara dagar kvar till avresa nu. Snälla någon med nötallergi HJÄLP mig!

Skrevs november 2008

  Gäst K (Gästkonto)    
Här är en länk där man kan beställa ett "skräddarsytt" allergikort med alla allergier uppräknade. Lycka till !
http://www.alltomallergi.se/secure/login.aspx?ReturnUrl=%2fDefault.aspx


Skrevs december 2008

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topicmarabou mjölkchoklad 200g nydietist04 dagar
New TopicSnabb effekt..?Caezar09 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade