Någon som känner igen sig?

Någon som känner igen sig?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Tips & Råd ››
Av    Någon som känner igen sig?
  Sofia    

Någon som känner igen sig?


Hejsan,
Jag vet att detta inte har direkt med allergi att göra men gör ett försök ändå med hopp om att någon kanske har erfarenhet.
Jag har glutenintolerans och Ibs och har på av min känsliga mage åkt på magkatarr flera gånger. För några veckor sedan hade jag det stressigt och var väldigt nervös i skolan och detta ställde till det i magen hos mig. Jag har halsbränna, är uppsvälld, har hungersugningar, illamående osv. Ut över det är jag även extremt trött, har huvudvärk, och är yr. Jag kan inte alls koncentrera mig på skolan. Jag har köpt Omeprazol som jag ska testa men undrar om det är normalt att vid dyspepsi få sådana symtom? Jag vet helt säkert att jag inte har fått i mig gluten då jag är extremt noga. Någon som har tips?

Någon som känner igen sig?  skrevs april 2008

  Wanja    
Hej!
jag är också glutenallergisk och har även en orolig tarm ..ibs, till o från och den kan ställa till många konstiga symtom..för min del är det uppkördhet..gaser..knip..mera lös än fast..springa ofta..illamående ibland också..ja det var kanske inte detta du frågade om..men jag tror att ibs kan ställa till många konstiga symtom och det blir ju värre vid stress.


Skrevs maj 2008

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topicmarabou mjölkchoklad 200g nydietist06 dagar
New TopicSnabb effekt..?Caezar011 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade