Allergisk i Kungälv

Allergisk i Kungälv

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Tips & Råd ››
Av    Allergisk i Kungälv
  Helle    

Allergisk i Kungälv


Åk till City Gross och handla. De tar in nya allergivänliga varor innan man knappt ens fått veta att dem existerar medan jag tjatat i flera år på MAXI om en del grejer och de fortsätter strunta i att köpa in

Allergisk i Kungälv  skrevs november 2008

  Gäst K (Gästkonto)    
Hej Helena!
Vad tråkigt att du upplever ICA Maxi på detta vis!
Min uppfattning är att de är minst lika duktiga sortimentsmässigt som City Gross och de köper dessutom in varor från en och samma leverantör.
Maxis sortimentsansvarige är också en allergiker och vekligen mån om att tillfredställa sina kunder, så jag måste säga att jag blev förvånad när jag läste ditt inlägg! Din uppfattning är så klart din uppfattning och den kan inte jag påverka på något sätt men jag skulle vilja veta vad exakt det är du saknar på Maxi som du finner på City Gross?! Jag funderar också på om din uppfattning har att göra med att Maxi har ett "utspritt" sortiment bland de övriga produkterna?! Detta kan jag själv uppleva som lite jobbigt, när man ska springa igenom hela butiken för att hitta de gluten/laktosfria produkterna.
Med hopp om att du känner dig nöjd även när du handlar på Maxi!
Själv älskar jag dem!
Mvh Sonja


Skrevs november 2008

  Helle    
Nej grejen är att varje gång det kommer nya produkter på marknaden så har jag fått tjata och tjata och tjata och det händer inte ett smack. Oatlys kolaglass tjatade jag alltså om i över ett år innan de köpte in den och det spelade ingen roll vem jag pratade med eller om jag lämnade lappar i förslagslådan. Jag har tjatat sedan jag flyttade hit 2004 att de ska köpa in så jag kan köpa gula morötter. Dem enda gula morötterna jag sett hittills är de där pyttesmå morotsstavarna i påsarna som är små portionspåsar. CityGross däremot de har köpt in nya produkter innan jag ens hunnit reagera och fått reda på att de finns. De har även köpt in det nya märket med mjölkfri glass, som jag också tjata på Maxi om att göra och de har fortfarande inte gjort det. Däremot så köper jag ICA Solhavre eftersom den är billigast. ICAs havregrädde köper jag inte längre eftersom den innehåller palmolja som inte är bra för miljön.

Skrevs december 2008

  Gäst K (Gästkonto)    
Har precis samma erfarenheter av min lokala Ica handlare - dom är väldigt topp-styrda vad det gäller sortimentet känns det som. Har oxå bönat om den nya mjölkfria glassen - Lovice - mailat Ica centralt osv i 2 år -nu åker jag från Kungsbacka till Kungälv och handlar den på Citygross (tar med stor kylväska). Samma sak med maränger- bönade att dom skulle behålla dom mjölkfria Skogaholm men icke - ut med dom och in med Icas egna. Så nu finns det 3 sorter- alla med skummjölkspulver i. Och jag får åka som en skottspole runt i göteborgsregionen för att kunna handla till min allergiska dotter - tur att man har en extra frys och lite extra pengar att handla för.

Skrevs december 2008

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topicmarabou mjölkchoklad 200g nydietist06 dagar
New TopicSnabb effekt..?Caezar011 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade