Glutenfritt i USA, Florida

Glutenfritt i USA, Florida

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Tips & Råd ››
Av    Glutenfritt i USA, Florida
  Charlotte    

Glutenfritt i USA, Florida


Hej!!

Jag ska på bröllopsresa till Florida och undrar om någon vet hur mycket de kan om glutenfritt där, om det finns affärer man kan köpa varor i? Tror inte att jag får ta in massa mjöl och diverse saker? Tacksam för svar!

Charlotte

Glutenfritt i USA, Florida  skrevs augusti 2009

  Anne    
Hej!Vi har precis varit i Florida och det var jättejobbigt att äta på restaurangerna, när man väl hittade en restaurang så fanns det kycklingfile o bakadpotatis det var allt! En stycken pizzeria i Fortlauderdale hade glutenfri pizza. Pommesfrites innehöll gluten!!! Och de såg på oss som vi var från en annan planet när vi berättade om gluten, hade översättningskortet med oss.I affärerna fanns en hel del glutenfritt och vi bad läkaren skriva ett intyg så vi fick även ha med bröd, kex, pasta med dit.På Whole food i Orlando finns det jättemycket glutenfri mat att handla.På upplevelseparkerna i Orlando finns ingenting som är glutenfritt! Likaså på flygplatserna finns ingenting. OBS. Mc Donalds utomlands har inget glutenfritt bröd. Min dotter tyckte det var jättejobbigt och vi har varit ute o rest i många andra länder men i USA där vi hade väntat oss bättre blev vi besvikna. Lycka till!!!

Skrevs augusti 2009

  Jessica    
Grattis =)
Wholefoods som redan nämnts finns på flera ställen än Orlando. Det finns 16 stycken runt om i Florida, för mer exakt info se nedan.. Dom har jättebra utbud av varor, jag handlar alltid där när jag besöker familj i London!

Vidare finns det en kedja som heter Publix, liknande COOP som visserligen inte har mjöl bröd men en fantastisk lista på ALLT i butiken som är GF! Bara att printa och ta med =)

Sen har Celiakiförbundet där lite koll på ställen! Kolla den understa länken =)

Hoppas du hittar något som kan vara till nytta och att ni får en underbar resa!

Bon voyage /Jessica

http://www.wholefoodsmarket.com/stores/index.php

http://www.publix.com/managed_pdfs/GlutenFree10117.108335384.pdf

http://www.celiachandbook.com/florida.html


Skrevs augusti 2009

  Jessica    
Här hittade jag mera! Det här stället skall jag besöka nästa gång jag är över det är ett som är säkert =) Låter ju super!

http://www.pizzafusion.com/menu/what-separates-us/our-gluten-free.aspx

Skrevs augusti 2009

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade