Mjölk- och sojafri "grädde"

Mjölk- och sojafri "grädde"

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Tips & Råd ››
Av    Mjölk- och sojafri "grädde"
karin undhagen    

Mjölk- och sojafri "grädde"


Hej!
Lägg 2 gelatinblad i blöt(kallt vatten)
Värm upp 1 paket "iMat"(Oatly) och lägg sen i de mjuka gelatinbladen.
Vispa en stund och sätt in det i kylen.
Du kan ev. smaksätta "iMat" med vaniljpulver.
Vi provade att göra samma sak med Vaniljsås(Oatly) med samma resultat!!
Vi spritsade "grädden" med gott resultat.
Lycka till!
/Karin

Mjölk- och sojafri "grädde" 

Annons   
dietist    
hej Karin!
Jag lade in ditt recept i receptbanken. Alla tips på hur man kan fixa ersättning för vispgrädde är verkligen efterfrågade.




Gästkonto    
Har gjort detta med soja grädden med....

två till tre gelatinblad och tre matskedar socker och halv matsked vaniljsocker. in i kylen och det blir godare än vanlig grädde.....



Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade