Mjölk- och sojafri "grädde"

Annons...
Slippa annonser?

Mjölk- och sojafri "grädde"

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Tips & Råd ››
Av    Mjölk- och sojafri "grädde"
  karin    

Mjölk- och sojafri "grädde"


Hej!
Lägg 2 gelatinblad i blöt(kallt vatten)
Värm upp 1 paket "iMat"(Oatly) och lägg sen i de mjuka gelatinbladen.
Vispa en stund och sätt in det i kylen.
Du kan ev. smaksätta "iMat" med vaniljpulver.
Vi provade att göra samma sak med Vaniljsås(Oatly) med samma resultat!!
Vi spritsade "grädden" med gott resultat.
Lycka till!
/Karin

Mjölk- och sojafri "grädde"  skrevs februari 2003


Louise M (dietist)
   
hej Karin!
Jag lade in ditt recept i receptbanken. Alla tips på hur man kan fixa ersättning för vispgrädde är verkligen efterfrågade.


Skrevs februari 2003

  Gäst K (Gästkonto)    
Har gjort detta med soja grädden med....

två till tre gelatinblad och tre matskedar socker och halv matsked vaniljsocker. in i kylen och det blir godare än vanlig grädde.....

Skrevs mars 2005

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade