Basalleridieten, vad ska uteslutas?

Basalleridieten, vad ska uteslutas?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Kombination av allergier ››
Av    Basalleridieten, vad ska uteslutas?
Gästkonto    

Basalleridieten, vad ska uteslutas?


Hej har sett lite inlägg här om basallergidieten. Det jag undrar är om någon kan tala om vad exakt man ska utesluta? Hittar ingen info någonstans. Har i hela mitt liv (36 år) plågats av eksem, böjveckseksem som barn och framför allt händer och ansikte som vuxen. Tänkte att det kunde vara värt att prova. Jag känner mig desperat och alla läkare bara säger att det här får jag leva med det bara har man. Jag vägrar tro på att det är så.

Basalleridieten, vad ska uteslutas? 

Annons   
Gästkonto    
Nej, man behöver verkligen inte leva med det. Det är läkarnas svar när deras kunskap inte räcker längre... tyvärr!
Jag kan inget om basallergidieten, du kan säkert surfa på den. Däremot vill jag säga att det du tar upp som exempel tyder på gluten/vete i mina ögon. Jag har haft liknande problem själv som är som bortblåsta på en naturligt glutenfri diet.
Lycka till med detektivarbetet!
Gästkonto    
Jag har nu uteslutit gluten mjölk soja i 5 dagar och mina eksem har börjat läka! Vågar inte vara allför optimistisk ännu, eksem kommer ju o går lite i vågor.Nils-Erik Lund    
Hur går det?Gästkonto    
Det går bra, eksemen går långsamt tillbaka. På handen är det nästan läkt, jag kan böja på fingrarna igen!
Jag försöker äta 'ren mat' dvs. Ekologiskt så mycket det går, undvika tillsatser samt mjölk, gluten, soja, jäst och natriumglutamat. Har även bytt ut allt matfett mot kallpressade oljor av raps, oliv och kokos.
Gästkonto    
Vad härligt att få höra en positiv respons här! Genom att ge en återkoppling kanske du i din tur kan hjälpa andra... Med många bäckar små ska vi minsann få Sverige att må bättre !Gunilla Hoverbrant    
Hej,
Jag fick en inflammatorisk tarmsjukdom för 1 1/2 år sedan. Jag googlade och började direkt med basallergiditen. Och vartefter har jag bara blivit striktare och striktare. Nu äter jag enligt autoimmun paleo. Och mår bra.
Det är väldigt ren mat, inga tillsatser. Finns massor att läsa på nätet och många människor som håller sina sjukdommar, allergier under kontroll.
http://www.phoenixhelix.com/
http://autoimmune-paleo.com/
http://karlhulten.se/
mvh
Gunilla
Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
Inga inlägg skrivna ännu. Skriv gärna det första :)
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2019 (20 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade