Symptom?

Symptom?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Anslagstavlan ››
Av    Symptom?
  Helene    

Symptom?


Vad får man för symptom egentligen?
Mina prover visar antikroppar mot vetemjöl och mjölk. Jag har en mage eller tarmar som verkar ta upp varenda liten micro organism av näring i maten som kommer ner, jag har ständigt ont i magen, uppblåst, går på toa en gång i veckan, ibland diarrér ibland hårdare... Jag har jätte svårt att gå ner i vikt men har lyckats med 15 kilo men borde gå ner mer... Och jag fuskar Inte. Min magsäck svider ofta och jag skriver upp allt jag äter och dricker . Ser inget sammanhang i magvärken. Men upptäckte att utan vetestärkelse kändes det bättre. Men det är ju inte gluten jag inte tål utan bara vetemjöl enligt testerna. Hur är era symptom? Hur ska jag veta om det verkligen är mjölet, det kan ju vara nåt annat som jag äter ... Blir tokig snart:(

Symptom?  skrevs juli 2013

  Gäst K (Gästkonto)    
Har du en veteproteinallergi så bör du låta bli vetemjöl samt vetestärkelse. Min son får ont i magen direkt när han har fått något i sig och sen sitter det i i några timmar. Äter du glutenfritt nu?
Om inte, hade jag provat det. Naturligt glutenfritt vill säga. Funkar inte det så hade jag provat Gaps. Det finns en grupp på Fb som heter Gaps, Sverige. Även gruppen naturligt glutenfritt finns på fb. Förstoppningen du skriver om kan komma av gluten och av mjölkprotein som jag uppfattar att du inte äter? Eller äter du bara laktosfritt? Isåfall behöver du gå över till helt mjölkproduktfritt.


Skrevs juli 2013

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicMarabou mandel/vete/nötte nydietist07 dagar
New TopicSanta Maria tex mex dip ostriskLouise112 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade