Gluten trots bra blodprov

Gluten trots bra blodprov

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Anslagstavlan ››
Av    Gluten trots bra blodprov
  Gäst K
(Gästkonto)
   

Gluten trots bra blodprov


Har just hittat hit och läst runt lite... Har sökt läkare bl.a. pga trötthet, matthet, orkeslöshet, nedstämdhet, ledvärk. Diverse prover (blodvärde, reumatiska, njurar, socker, sköldkörtel, gluten...) är tagna och alla visar bra och fina provsvar. Har pratat med sjuksköterska som är inriktad på stresshantering och depression, träffat barnmorska för att utesluta biverkningar av hormonspiral... Får ingen riktig ordning på vad det är som orsakar min ohälsa. Men när jag surfar runt och läser om gluten så är det så
mycket som stämmer överens med hur jag känner mig och mår. Men blodprovet är ju bra..! Kan det vara så? Ser man långt tillbaka så hade jag svårt att bli gravid vilket ja oxå läst om kan ha med gluten att göra, oregelbundna. menstruationer och PMS likaså. Men om man haft gluten i många år, borde det då inte synas när jag lämnar blodprov? Vad ska/ kan jag göra som nästa steg?
/tacksam för svar, hjälp och tips

Gluten trots bra blodprov  skrevs maj 2014

  Catte    
Hej,

Det är bra att blodprovet är bra :) Kanske du inte är allergisk mot gluten, men du kan fortfarande vara lite känsligt. Möjligen kan du prova en glutenfri kost för en månad. Eftersom du kanske inte har en allergi, kan du nog hålla gluten livsmedel för familjen. Då kan du se om symtomen försvinner (trötthet, matthet, orkeslöshet, etc.) Hoppas att det kan hjälper :)

Värma hälsningar,

Catte

Skrevs maj 2014

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicSnabb effekt..? nyCaezar09,6 timmar
New TopicFindus köttfärssås mjölk nydietist07 dagar
New TopicNonstop och magnum glassJohan WB312 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade