Magproblem

Magproblem

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Tips & Råd ››
Av    Magproblem
  Anonym    

Magproblem


Hej!

Erica heter jag och är 21 år, snart 22 år. Jag har sedan några år, kanske 2-3, haft magproblem. Jag har alltid trott och tänkt att det med stor sannolikhet kopplas till ångest och stress. Har alltid varit en högpresterande tjej, med mycket krav hemifrån. Jag var aldrig nöjd med mig själv och kände mig ofta otillräcklig.

Så under cirka 2 år, men perioder som varit helt normala, så har jag haft besvär så som: Gaser, spänd och uppblåst, trög mage, illamående och en känsla av varm vätska i halsen.

Nu senaste månaden har problemen blivit värre. Jag har haft en öm och molande värk på högersida, strax ovanför naveln som ganska ofta känns ibland mot ryggen. Efter jag ätit middag och magen stor som en ballong, gaser som luktar illa, illamående, förstoppad, svag känsla i kroppen och lite darrig.

Jag äter relativt regelbundet, men väldigt lite grönsaker. Tränar cirka 2-3 gånger i veckan, dricker inte mjölk men äter andra laktosprodukter så som ost, smör och yoghurt. Äter gluten.

Jag antar att det är relaterat till stress, så min fråga är egentligen: Är det någon som känner igen problemen, har ni fått någon diagnos eller vad gjorde ni åt problemen? Jag har fått movicol utskrivet av läkaren men mår lite illa av den, men tvingar i mig den ändå nu.

Ha de så bra!

Magproblem  skrevs oktober 2016

     
Gallsten?

Skrevs maj 2019

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topicmarabou mjölkchoklad 200g nydietist04 dagar
New TopicSnabb effekt..?Caezar09 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade