Rapsy

Rapsy

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Anslagstavlan ››
Av    Rapsy
  Joakim    

Rapsy


Rapsy verkade spännande så jag ville pröva på. Tyvärr finns inte Rapsy på de butiker (Hemköp)som påstås här. Uppdateras detta på något sätt? Finns det en "fysisk" butik med bra sortiment för alleriker? Hemköp tycker jag verkar bäst hittills och Coop tar en tät position utan konkurrens på dåliglistan.

Jocke

Rapsy  skrevs augusti 2003

  Therese    
Är man i Stockholmstrakten så finns Rapsy på Hemköp i Sköndal. Dom är i övrigt mycket bra på mjölkfria/glutenfria produkter. Jag har också väldigt bra erfarenheter av Konsum extra butiker runt Stockholm. Sämst är utan tvekan Willys! / Therése

Skrevs augusti 2003

  Cathrine    
Dietistbyrån som ligger i Sollentuna har sortimenet som finns här på Allergimat.

Skrevs augusti 2003


Louise M (dietist)
   
De butiker som finns på tipslistan har alla beställt Rapsyprodukter från oss. Det gäller att kunden frågar och ligger på, ibland tappas det bort när butiken byter personal och då behöver de påminnas. Som matöverkänslig måste man vara "tjatig" - och sedan också handla produkterna de tar in annars försvinner de. Om de säger att de inte känner till det så säg att de har haft produkten i sortimentet tidigare. En hel del butiker har tydligen fått dessa propåer för vi har haft en hel del beställningar från butiker den senste veckan. Så - på dem igen!

Skrevs augusti 2003

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicTriumfglass hallonsorbet mjölkrisk nydietist02 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade