ICA Vegonuggets - innehåller senap

ICA Vegonuggets - innehåller senap

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Återkallelser ››
Av    ICA Vegonuggets - innehåller senap

Joakim W
   

ICA Vegonuggets - innehåller senap


ICA återkallar ICA Vegonuggets, fryst med krispig majspanering, på grund av att produkten innehåller allergenen senap som inte deklareras på förpackningen. Produkten utgör en hälsofara för konsumenter som är allergiska mot senap.

Återkallelsen gäller ICA Vegonuggets, fryst med krispig majspanering, 300 gram, och gäller endast för produkter märkt med bäst-före-datum 01-11-2020 och 11-11-2020.

-Vi ser mycket allvarligt på detta och återkallar produkten. För oss på ICA är det självklart att kunden ska kunna lita på att innehållsdeklarationen som står på förpackningen stämmer, säger Lena Sparring, kvalitetschef ICA Sverige.

Detta utgör en hälsofara för konsumenter som är allergiska mot senap. För konsumenter som inte är allergiska mot senap utgör produkten ingen hälsofara. Har du fått en allergisk reaktion ska du kontakta sjukvården.

Vid återkallelsen stoppas produkterna i kassan och är inte möjliga att köpa. ICA beklagar det inträffade och uppmanar kunder som har köpt produkten att lämna tillbaka produkten till den ICA-butik där den köptes, reklamera via ica.se alternativt kontakta ICAs kundkontakt på telefon 020-83 33 33.

ICAs kundkontakt har öppet vardagar mellan 8:00 och 15:00.

ICA Vegonuggets - innehåller senap  skrevs december 2019

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicGlutenfria recept nyGästkonto19,4 timmar
New TopicICA återkallar ICA Tångkaviar 70 gram ...dietist013 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade