Socker i inläggningar

Socker i inläggningar

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Tips & Råd ››
Av    Socker i inläggningar

Anna W
(anna_winer)
   

Socker i inläggningar


Någon som vet hur mycket socker själva råvarorna i inläggningar tar åt sig? I innehållsförteckningen står ju sockermängden för lagen, men den använder jag aldrig.

Socker i inläggningar  skrevs den 24 maj 2022


Johan S
   
Jag tror faktiskt att råvarorna inte tar upp något socker. Det är nog mer om det är salter så om man bara sköljer dem borde man nog bli av med så gott som allt sockret från inläggningen. Det finns kanske undantag, tänker saker som suger upp vätska och som då gör det svårare att skölja bort all vätska från.

Skrevs den 5 juni 2022


Anna W (anna_winer)
   
Tack för svar! Det låter som en bra förklaring. Som du säger är det nog annorlunda med råvaror som absorberar, har tex hört att tofu absorberar en hel del så den tar kanske åt sig sockret i inläggningar. Men skölja borde ta bort en hel del.

Skrevs den 6 juni 2022

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLeverpastej utan mjölkLotta rm712 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade