Ica smågodis

Ica smågodis

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Tips & Råd ››
Av    Ica smågodis
  Katarina    

Ica smågodis


Min son åt av smågodiset från ica nu under påsken. Han är endast allergisk mot ägg men fick nu en reaktion av de staniolinslagna chokladäggen. Efter kontakt med Ica meddelar de att de inte kan garantera att deras lösviktsgodis är fritt från några allergena ämnen även om ämnet inte borde finnas med.

De meddelade oss att de inte kan rekommendera någon med någon typ av livsmedelsallergi att äta av deras lösviktsgodis, oavsett vad som står på innehållsförteckningen.

Ica smågodis  skrevs mars 2005

  anneli    
Hej
Undrar bara om du menar lösvikts godis, eller ica`s färdiga godispåsar.Har själv en äggallergisk dotter och köper aldrig lösgodis eftersom skedarna går till alla godissorter, men jag köper de färdigblandade påsarna.Därför undrar jag vilket du menade, man blir ju orolig. Anneli


Skrevs april 2005

  anneli    
Läste så fort första gången. Du skrev ju lösviktsgodis.Sorry

Skrevs april 2005

  Katarina    
Hej!
Det har alltid gått bra för Daniel med lösviktsgodis tidigare och det här ägget var inlindat i staniol. Hur kan skeden transporterat in äggpartiklar innanför det? Kvinnan jag pratade med sa att godiset kan kontamineras även vid tillverkningen, om jag förstod henne rätt. Gäller inte detta då allt godis som tillverkas på fabriken undrar jag?


Skrevs april 2005

  Gäst K (Gästkonto)    
har aldrig tänkt på att det är ägg i godis??min son är allergisk mot mjölk o ägg .är det mycket godis som är med ägg?? mvh åsa

Skrevs april 2005

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topicmarabou mjölkchoklad 200g nydietist06 dagar
New TopicSnabb effekt..?Caezar011 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade