Vetebröd och laktos

Annons...
Slippa annonser?

Vetebröd och laktos

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Vetebröd och laktos
Gästkonto    

Vetebröd och laktos


Hur är det med laktos i sött vetebröd? Alltså typ kanelbullar och längder...och hur är det med matbröd? Är det något bröd som är bättre än annat?

Vetebröd och laktos 

Annons   
sandra karlsson    
Jag har hittat laktosfria kanelbullar på Ikea i Jönköping :)men det är det enda stället som jag sett. Om du har tur så kanske du hittar något konditori som har det där du bor.
Annars är det nog svårt.
Men vanligt mat bröd är inte svårt att hitta. Det är bara att läsa på innehållsförteckningen eller ringa till informations nummret på varan. De är alltid hjälpsamma.
Gästkonto    
Pågens kanelbullar, Findus frysta kanelbullar - Skogaholm (dock kan dom innehålla spår av mjölk). Dom flesta "billiga" vetekransar är utan mjölk. Skogaholms slätabullar och några fullkornssnäckor (nyhet) - tillverkare vet jag ej.Helena Wilhelmsson    
Det är inte många matbröd som innehåller laktos/mjölk som finns i affärenrna. Tror inte jag har hittat ett enda faktiskt
Ohc kanelbullar kan manju baka själv så slipper man laktosen ;)
Pia Nilsson    
Hej
Har pratat med dem på Södervidinge och det enda bröd/bulle de har mjölkprodukter i är vaniljlängden. Deras andra bröd, bullar och längder är helt mjölkfria.
Södervidinge finns främst i skåne, så jag vet inte om du blir hjälpt av detta.
Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade