Resebröd

Annons...
Slippa annonser?

Resebröd

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Bakning ››
Av    Resebröd
  Virginia    

Resebröd


Är det någon av er som har ett bra recept på ett glutenfritt bröd som håller sig saftigt i fler än 3 dagar? Jag har bakat Mixwells grova långpannebröd, som håller sig i ca 3 dagar, men vill gärna hitta ett bröd som håller längre. Har inte alltid tillgång till kök och det där vakuumförpackade brödet behöver man flera kilo smör på typ, för att kunna svälja.

Mvh Antonia

Resebröd  skrevs juli 2007

  Anette    
Hej
bäst är att ta med sempers knäckebröd, spola under kallt vatten så det blir blött ordentligt, sen in med det i brödpåse och låt det ligga så en- två timmar. Sen kan du njuta av läkert "hönekakebröd".
Funkar alltid!


Skrevs juli 2007

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicBästa Vegokorven / Hamburgaren nyJohan06 minuter
New TopicButik i Kristianstad nyanna_winer112 minuter
New TopicFrukost i Stockholm nyanna_winer12 dagar
New TopicAllergisk reaktion av te? nyJohan03 dagar
New TopicGodis till alla nyanna_winer13 dagar
New TopicHavreris nyBritt-Marie A...46 dagar
New TopicRisifrutti finns nu i vegansk tappning nyJohan47 dagar
New TopicVad är Xantangummi? nyTina37 dagar
New TopicVardagsmiddag nyanna_winer17 dagar
New TopicBrödkryddoranna_winer010 dagar
New TopicGlutenfritt bagerianna_winer010 dagar
New TopicVegansk buffé?Johan311 dagar
New TopicFilmjölk och banan för att lug...Gästkonto2311 dagar
New TopicPålägg på vegetarisk pizzanJohan611 dagar
New TopicMässa om specialkostanna_winer111 dagar
New TopicBästa vegan-mjölkpulvretJohan311 dagar
New TopicTips på bra mjölmix?Clara Björke...1011 dagar
New TopicIstället för smöranna_winer012 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade