Dålig hy

Annons...
Slippa annonser?

Dålig hy

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Dålig hy
Gästkonto    

Dålig hy


Någon här som får dålig hy av laktosprodukter? Jag har testat och tror att jag får bättre hy (alltså mindra acne) av att utesluta laktos så mycket som möjligt. Men jag är inte helt säker eftersom jag fuskar då och då och ibland blir den kass även om jag har skött mig. Men i början fick jag jättefina resultat när jag verkligen gick in för det. Hmm blev lite "egna tankar" inlägg över detta men vore kul att veta om det är fler här inne som undviker laktos just av samma orsak som jag?

Dålig hy  skrevs oktober 2007

Annons   
Gästkonto    

Så vitt jag vet får man inte dålig hy av laktosintolerans! Däremot kan man få det av mjölkallergi eftersom det är en allergisk reaktion.
Det finns nog en hel del som är felaktigt diagnosticerade för laktosintolerans när de egentligen är mjölkallergiska, kanske du är en av dem och kanske det också kan förklara att du ibland får utslag fastän du äter laktosfritt?


Skrevs oktober 2007

Gästkonto    
Produkter som innehåller laktos innehåller ofta mycket fett (glass, mjölkchoklad, chips, gräddsåser etc.), vilket antagligen är anledningen till den dåliga hyn.

Skrevs oktober 2007

Gästkonto    
Okej, så det är alltså "hela" mjölken jag inte tål och inte bara laktosen? Då måste jag pröva att helt utesluta mjölk ur min kost isåfall. Mvh trådstartaren


Skrevs november 2007

Alexander    
Om man går runt med en överkänslighet och äter ämnen som man egentligen är allergisk mot, så skapar kroppen mer inflammation, och det brukar lätt visa sig i huden. Utländsk forskning visar att laktos och hormonerna som finns naturligt i komjölk kan orsaka hudproblem.

Skrevs den 17 december 2020

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicGlutenfri mjölblandningCarina011 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade