Laktosfri allergimedicin

Laktosfri allergimedicin

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Laktosfri allergimedicin
  Tanja    

Laktosfri allergimedicin


Hej!
Både "gamla" beprövade Clarityn-S och nya Aerius munsönderfallande tablett är helt fria från laktos. Dock innehåller Clarityn-S pepparmint vilket en del kan vara känsliga för och Aerius munsönderfallande tablett innehåller orangt färgämne. Ett alternativ är Zyrlex orala droppar. Alla utom Clarityn-S är receptbelagda. MVH Tanja multiallergiker med tre allergiska barn och leg. Apotekare

Laktosfri allergimedicin  skrevs juli 2008

  victoria    
nu slipper ni laktosintolerans-krånglet!

Det har kommit en tablett till Sverige som funnits utomlands i flera år som gör att man kan leva och äta som vanligt. Man tar 1 enda tablett på morgonen, och sen kan man äta vanliga mjölkprodukter hela dagen, utan att äta laktasenzymer-tabletter innan mjölkintag.

Jag har ätit den i 2 månader nu, och nu tänker jag inte ens på att jag är laktosintolerant. jag tar bara 1 tablett på morgonen, och sen är allt som vanligt igen. Underbart!
Den innehåller bara naturliga ämnen, och det är en nyttig bakerie som bryter ner mjölksockret mycket effektivare än laktasenzymer, och det är därför man bara behöver äta en enda tablett på morgonen. så glöm att som har att göra med laktosfria produkter att göra, nu kan du äta som vanligt!

gå in på www.prolaktas.se och beställ ett provpaket. nu är det slut med svindyra laktosfria produkter, nu kan du leva som en vanlig människa igen!

Skrevs oktober 2009

  Frida    
Det är härligt att se att någon är lika uppeldad över de där tabletterna som jag är :) Ätit dem i 2 veckor nu. Mycket glass blir det :)

Skrevs april 2010

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicGlutenfria receptGästkonto313 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade