Dum fråga?

Annons...
Slippa annonser?

Dum fråga?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Dum fråga?
Tina Ronnerfors    

Dum fråga?


Jag har nyligen fått gluten och laktos och det hade jag misstänkt länge min son är gluten så man är van. Men inte van laktossortimentet men det finns mycket. Undrar bara om man kan äta mjölkpulver som finns i vissa saker.Träffade en världelös dietist på sjukhuset nämligen. Tacksam för svra.

Dum fråga?  skrevs september 2008

Annons   
Kim    
Nej du kan inte äta mjölkpulver.

Skrevs september 2008

Sara Christiansson    
Jodå, är du bara laktosintollerant kan du troligtvis äta mjölkpulver i tex vissa köttbullar. Det beror på hu känslig du är. Men är du däremot känslig mot mjölkprotein kan du inte äta mjölkpulver.
Ofta kan laktosintollernta t.o.m äta låglaktos/laktosfria mjölkprodukter från kyldisken, vilket absolut inte går för en mjölkproteinallergisk. Så har du "bara" laktos -känn efter själv.
/Sara


Skrevs september 2008

victoria    
nu slipper ni laktosintolerans-krånglet!

Det har kommit en tablett till Sverige som funnits utomlands i flera år som gör att man kan leva och äta som vanligt. Man tar 1 enda tablett på morgonen, och sen kan man äta vanliga mjölkprodukter hela dagen, utan att äta laktasenzymer-tabletter innan mjölkintag.

Jag har ätit den i 2 månader nu, och nu tänker jag inte ens på att jag är laktosintolerant. jag tar bara 1 tablett på morgonen, och sen är allt som vanligt igen. Underbart!
Den innehåller bara naturliga ämnen, och det är en nyttig bakerie som bryter ner mjölksockret mycket effektivare än laktasenzymer, och det är därför man bara behöver äta en enda tablett på morgonen. så glöm att som har att göra med laktosfria produkter att göra, nu kan du äta som vanligt!

gå in på www.prolaktas.se och beställ ett provpaket. nu är det slut med svindyra laktosfria produkter, nu kan du leva som en vanlig människa igen!

Skrevs oktober 2009

Alexander    
Laktosintolerans brukar gå hand i hand med glutenintolerans. Så länge man äter gluten och fortsätter med det så kommer man vara sekundär laktosintolerant. När tarmen har läkt från gluten så tål man laktos igen. Då varför ska man köpa tabletter?

Skrevs den 2 maj 2021

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicIngen Celiaki,men tål inte gluten.N... nyChristina Mar...1116,4 timmar
New TopicMajsprodukter nyAlexander016,4 timmar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade