After Eight=Mjölk

After Eight=Mjölk

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    After Eight=Mjölk
  Helle    

After Eight=Mjölk


Jag fick nya numret av Bulletinen igår och där varnar dem för att After Eighten numera innehåller smörolja (både den från Tyskland OCH den från Storbritannien-den har tidigare varit mjölkfri men är det alltså inte längre) Om jag förstått det hela rätt är smörolja fattigt på laktos men innehåller mjölkprotein. Mejla gärna Nestlé och protestera mot att de tillsatt denna dumma ingrediens.

After Eight=Mjölk  skrevs december 2008

  Gäst K (Gästkonto)    
Hej alla after eight älskare.
Jag tog kontakt med Nestle ang denna produkt. Det är ju lite konstigt att det står innehåller smörölja, sedan hävdar de att den innehåller "spår av mjölk". Inte mer..?? detta reagerade jag på då min son kan äta produkter med spår av mjölk. Vilket stämde. Nu fick jag ett svar. skicar med det sedan. Men i detta svar verkar det vara som det "endast" är spår av mjölkprotein. Vilket i min sons fall innebär att han kan fortsätta njuta av After Eight.
De missförstod min fråga hela tiden så känner mig inte helt säker än. Men skall man skriva spår av så måste man mena spårämnen inte mer. Enligt lag vad jag förstår. Mvh Magdalena

""Hej igen Magdalena,

Tyvärr kan vi inte gå in djupare i denna diskussion, jag beklagar verkligen. Fabriken har gjort en riskanalys att spår av protein kan förekomma och vi kan tyvärr inte säga mer än så. Vissa känsliga konsumenter har reagerat på dessa spårämnen ja, men långt ifrån alla. Det finns säkerligen de mjölkallergiker som fortfarande kan äta After Eight, trots smöroljan, men detta är ett ställningstagande som vi inte kan ställa oss bakom. Vi får således inte lov att rekommendera att mjölkallergiker äter denna produkt.""


Skrevs januari 2009

  Gäst K (Gästkonto)    
Nu fick jag ett svar från Nestlé det är "endast" spår av som After Eight innehåller, vilket det kunde göra innan tillägget av smörolja också. Så egentligen ingen skillnad. Mvh
Magdalena Brolin


Skrevs januari 2009

  victoria    
nu slipper ni laktosintolerans-krånglet!

Det har kommit en tablett till Sverige som funnits utomlands i flera år som gör att man kan leva och äta som vanligt. Man tar 1 enda tablett på morgonen, och sen kan man äta vanliga mjölkprodukter hela dagen, utan att äta laktasenzymer-tabletter innan mjölkintag.

Jag har ätit den i 2 månader nu, och nu tänker jag inte ens på att jag är laktosintolerant. jag tar bara 1 tablett på morgonen, och sen är allt som vanligt igen. Underbart!
Den innehåller bara naturliga ämnen, och det är en nyttig bakerie som bryter ner mjölksockret mycket effektivare än laktasenzymer, och det är därför man bara behöver äta en enda tablett på morgonen. så glöm att som har att göra med laktosfria produkter att göra, nu kan du äta som vanligt!

gå in på www.prolaktas.se och beställ ett provpaket. nu är det slut med svindyra laktosfria produkter, nu kan du leva som en vanlig människa igen!

Skrevs oktober 2009

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicSnabb effekt..? nyCaezar09,3 timmar
New TopicFindus köttfärssås mjölk nydietist07 dagar
New TopicNonstop och magnum glassJohan WB312 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade