Vitt socker

Annons...
Slippa annonser?

Vitt socker

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Vitt socker
Emma Jonsson    

Vitt socker


Jag undrar om någon vet vad man gör vid "raffinering" av socker. Jag får svår huvudvärk av vitt socker men tål råsocker och honung utan problem. Det skulle intressera mig att veta hur kemin ser ut. T.ex. blir det ju "vitt och pösigt" när man vispar vitt socker med ägg men en platt sås om man
vispar råsocker med ägg. Det går inte att göra sockerkaka på råsocker.

Vitt socker  skrevs december 2008

Annons   
Gästkonto    
Vet inte vad det är som gör att du reagerar på vitt socker.
Jag har lyckats med sockerkakor på råsocker genom att vispa med elvispen länge och samtidigt röra om med den och vicka bunken för att få in mera luft i ägg&sockersmeten.


Skrevs januari 2009

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicDålig hy nyGästkonto615,7 timmar
New Topicpannkaka .. nyjohanna nickl...52 dagar
New TopicTrevlig sida !, nyLinus Andersson42 dagar
New TopicKondenserad Mjölk nyLola7276 dagar
New TopicKräkningar vid laktosintolerans? nyJessica56 dagar
New Topicbetyg på restauranger/caféer nyAnn87 dagar
New TopicsagogrynAnneli212 dagar
New TopicDaim, pringels och thai-cubesJohan WB313 dagar
New TopicLaktos och kolhydratintoleransCamilla Sundq...1514 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade