Gluten/ Laktosfritt Uppsala

Annons...
Slippa annonser?

Gluten/ Laktosfritt Uppsala

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Restaurang och Café ››
Av    Gluten/ Laktosfritt Uppsala
Nina    

Gluten/ Laktosfritt Uppsala


Cafe "018" har laktosfri och sojamjölk att erbjuda,till ex chai latte,kaffe latte,supergott:)!Samt en laktosfri bakad potatis med kycklingröra/curry,fikabröd glutenfritt alt laktosfritt,ett mysigt cafe,med supertrevlig personal,kan varm rekommenderas:)!!!
Cafe "Storken" har laktosfri mjölk att erbjuda till tex cafe latte,visst urval av glutenfritt/laktosfritt.Ett mycket mysigt cafe:).

Gluten/ Laktosfritt Uppsala  skrevs januari 2009

Carina Envall    
Tjena Nina.
Roligt att du kommer med tips i Uppsala,ifall man kommer dit.Carina


Skrevs januari 2009

victoria    
nu slipper ni laktosintolerans-krånglet!

Det har kommit en tablett till Sverige som funnits utomlands i flera år som gör att man kan leva och äta som vanligt. Man tar 1 enda tablett på morgonen, och sen kan man äta vanliga mjölkprodukter hela dagen, utan att äta laktasenzymer-tabletter innan mjölkintag.

Jag har ätit den i 2 månader nu, och nu tänker jag inte ens på att jag är laktosintolerant. jag tar bara 1 tablett på morgonen, och sen är allt som vanligt igen. Underbart!
Den innehåller bara naturliga ämnen, och det är en nyttig bakerie som bryter ner mjölksockret mycket effektivare än laktasenzymer, och det är därför man bara behöver äta en enda tablett på morgonen. så glöm att som har att göra med laktosfria produkter att göra, nu kan du äta som vanligt!

gå in på www.prolaktas.se och beställ ett provpaket. nu är det slut med svindyra laktosfria produkter, nu kan du leva som en vanlig människa igen!

Skrevs oktober 2009

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLaktosfri grädde som upphettats nyLinda03 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade