KEA bageriet

KEA bageriet

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Anslagstavlan ››
Av    KEA bageriet
  Gäst K
(Gästkonto)
   

KEA bageriet


Hej! Undrar om det är fler än jag som har reagerat på priserna hos KEA bageriet (glutenfritt sort.)??! Handlarjag hos Ica så är bla limpan billigare än att jag åker dit till bageriet. Ifrågasätter jag detta blir jag nästan utskälld. Nu idag har jag nästan slutat köpa dferas produkter pga dåligt bemötande + för höga priser och dessutom olika svar på prissättningen.
Underligt/ Chriss

KEA bageriet  skrevs januari 2009

  Gäst K (Gästkonto)    
Det kostar väl 40 kr per limpa då man köper på bageriet. Då är det färskt.. (tis o fredagar). Vad betalar du på ICA? Vilken ICA är det du handlar på? /A

Skrevs januari 2009

  Gäst K (Gästkonto)    
Hej igen! Jovisst att limpan kostar 40 kr färskt och även 40 kr fryst. Det spelat lixom ingen roll. Och dem bakar dessutom varje dag, detberor påvem som ringer. Annars för vissa personer tis. och fredagar. Lite konstigt tycker jag!
Jo, jag handlar hos ICA på Spångavägen och där betalar jag 35 kr för en limpa (fryst),även ICA Supermarket i Solna Centrum tar 35 kr. Har du provat Norrlandskankorna? (Runda bröd). Dem bakas inte till privatpersoner, bara till butiker som beställer...kanske! Hur som helst är dem jättegoda.
HA det./Chriss


Skrevs januari 2009

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLeverpastej utan mjölkLotta rm710 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade