Laktos i skummjölkspulver?

Laktos i skummjölkspulver?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Laktos i skummjölkspulver?
  Helle    

Laktos i skummjölkspulver?


Jag är mjölkproteinallergiker och så kom min jobbarkompis in och frågade om skummjölkspulver innehåller laktos och jag blev helt ställd. Jag har verkligen ingen aning. Är det laktos i skummjölkspulver? Vad ger du ditt laktosintoleranta barn för sorts välling? Mycket tacksam för svar!!!!!

Laktos i skummjölkspulver?  skrevs februari 2009


Louise M (dietist)
   
Mjölkpulver är torkad mjölk med allt dess innehåll så den innehåller laktos.
Angående välling så finns det låglaktosvälling som är gjord på mjölk med mindre laktos i. Om detta inte fungerar så är det mjölkfri välling som gäller eller hemgjord välling på laktosfri mjölk.


Skrevs februari 2009

  Lena    
Min yngsta son är överkänslig mot mjölkprotein så det har blivit till en vana att läsa innehållsförteckningar. Nu har han sedan länge passerat vällingåldern men då det finns en 2-åring och en 5-månaders baby i huset så kommer vällingfrågan på tapeten. Sempers Majsvälling innehåller inte mjölk, Nestlés majsvälling är jag inte säker på.

Skrevs februari 2009

  Carina    
Var in och läste på Sempers hemsida ang. Majsvälling, den innehåller både skummjölkspulver och vasslepulver.

Skrevs februari 2009

  Mercie    
Min son (nu 3,5) är laktosintollerant. De mjölk-/laktosfria vällingarna gjorde honom stenhård i magen och han gillade dem inte. Sen två års ålder har vi kört med ICAs havremjölk istället. Fungerar jättebra för honom!

Skrevs februari 2009

  victoria    
nu slipper ni laktosintolerans-krånglet!

Det har kommit en tablett till Sverige, både för vuxna och för barn som funnits utomlands i flera år som gör att man kan leva och äta som vanligt. Man tar 1 enda tablett på morgonen, och sen kan man äta vanliga mjölkprodukter hela dagen, utan att äta laktasenzymer-tabletter innan mjölkintag.

Jag har ätit den i 2 månader nu, och nu tänker jag inte ens på att jag är laktosintolerant. jag tar bara 1 tablett på morgonen, och sen är allt som vanligt igen. Underbart!
Den innehåller bara naturliga ämnen, och det är en nyttig bakerie som bryter ner mjölksockret mycket effektivare än laktasenzymer, och det är därför man bara behöver äta en enda tablett på morgonen. så glöm att som har att göra med laktosfria produkter att göra, nu kan du äta som vanligt!

gå in på www.prolaktas.se och beställ ett provpaket. nu är det slut med svindyra laktosfria produkter, nu kan du leva som en vanlig människa igen!

Skrevs oktober 2009

  Alexander L    
Den tabletten innehåller svartmögel gjort på svartmögel svampen Aspergillus Oryzae besläktat med svartmögel svampen Aspergillus Niger som man använder när man gör kemisk citronsyra e330

Skrevs september 2020

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicICA sandwiich tomat o mozarella nydietist06 dagar
New TopicGlutenfria Snacks nyKristina07 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade