Hårda bullar

Hårda bullar

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Bakning ››
Av    Hårda bullar
Malin    

Hårda bullar


Jag har precis börjat baka glutenfritt och tycker det är vansinnigt svårt. Oftast jäser degen fint, men när jag har satt in bullarna/brödet i ugnen så avstannar bakningsprocessen. Brödet/bullarna blir sedan mkt hårda.
Vad ska jag göra?


Hårda bullar 

Annons   
Nina Åström    
Jag brukar använda mer jäst än vanligt. Sen tror jag att du kanske har för mycket "mjöl". Använder du fiberhusk? Det hjälper till en hel del med. Sen ska ju degen vara rätt kladdig när man håller på med den.
Man får mjöla bakbord, händer och kavel.
Lycka till!




Gästkonto    
Hej! Jag vill tipsa dig om boken "Baka glutenfritt matbröd, kakor och tårtor" av Elisabeth Ekstrand Hemmingsson. Där i finns bla. ett bra recept på kanelbullar. Lycka till!



Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLaktosfri yoghurt innehåller laktos nyAllergimat01 dagar
New TopicCoop återkallar Psyllium Fiber nyAllergimat07 dagar
New TopicFibrexKarin214 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2019 (20 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade