Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av | Baka med filmjölk? | |
Gäst K (Gästkonto) |
Baka med filmjölk?Sedan säkert 25 år bakar vi mjuk pepparkaka på filmjölk, och vår familjemedlem som är hyperallergisk mot mjölkprotein kan äta den. kakan är inne i ugnen i 50 minuter, och en barnläkare har förklarat att den långa uppvärmningstiden gör att proteinet på något sätt oskadliggörs. Muffins på samma smet, med betydligt kortare tid i ugnen, går alltså inte bra. Har någon mer provat detta, kanske med andra recept? Baka med filmjölk? skrevs juli 2011 |
|
Helle | Är ni säkra på att barnet är mjölkproteinallergiskt och inte laktostintolerant? Det kan i och för sig vara så att ditt barn precis som jag har en mjölkproteinallergi som pendlar. Har jag varit HELT strikt mjölkfri i tio år så kan jag äta EN vanlig muffin men äter jag en till blir jag kanondålig. Skrevs juli 2011 |