Baka med filmjölk?

Baka med filmjölk?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Baka med filmjölk?
  Gäst K
(Gästkonto)
   

Baka med filmjölk?


Sedan säkert 25 år bakar vi mjuk pepparkaka på filmjölk, och vår familjemedlem som är hyperallergisk mot mjölkprotein kan äta den. kakan är inne i ugnen i 50 minuter, och en barnläkare har förklarat att den långa uppvärmningstiden gör att proteinet på något sätt oskadliggörs. Muffins på samma smet, med betydligt kortare tid i ugnen, går alltså inte bra. Har någon mer provat detta, kanske med andra recept?

Baka med filmjölk?  skrevs juli 2011

  Helle    
Är ni säkra på att barnet är mjölkproteinallergiskt och inte laktostintolerant? Det kan i och för sig vara så att ditt barn precis som jag har en mjölkproteinallergi som pendlar. Har jag varit HELT strikt mjölkfri i tio år så kan jag äta EN vanlig muffin men äter jag en till blir jag kanondålig.

Skrevs juli 2011

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topicveterisk ICA återkallar ICA Risotto med... nydietist02,1 timmar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade