Rinnande näsa.

Rinnande näsa.

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Rinnande näsa.
  Gäst K
(Gästkonto)
   

Rinnande näsa.


Jag har så länge jag kan minnas i mitt liv alltid varit lite snorig, inte så att jag varit konstant förkyld utan mer att jag har fått snyta mig några gånger per dag, speciellt i samband med att jag ätit. Det har blivit en del av vardagen & inget särskilt besvärande (förutom vid klädtvätt, då varje byxficka måste tömmas på näsdukar, haha).
Nu till det intressanta! Min mage totalkollapsade i oktober 2010 & jag har varit dålig varje dag sedan dess, med ont/uppblåsthet/gaser & framför allt diarréer. Har gjort rektoskopi/koloskopi/gastroskopi & massvis med blodprover - Det är inget fel på mig (förutom ett alldeles för högt igE? värde, som inte utreddes vidare).
För ungefär en vecka sen så totalslutade jag med laktos & magen fungerar nu bra (tvi tvi!). Men framför allt så har jag inte blivit snorig en enda gång när jag har ätit.

Tycker det är häftigt (om det nu är laktosen) att kroppen väldigt länge har talat om för mig att jag inte ska äta detta, men att jag helt enkelt inte fattat.

Så ja, nu undrar jag väl mest om det är fler som har denna erfarenhet?

Rinnande näsa.  skrevs juli 2011


Louise M (dietist)
   
Det förvånar mig att de inte vidare utredde ditt höga IgE som tyder på allergi. Det kan vara så att det är mjölkproteinet du reagerar på eftersom du nämner rinnande näsa, det är inget som man direkt kopplar till laktosintolerans.

Skrevs juli 2011

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topicmarabou mjölkchoklad 200g nydietist04 dagar
New TopicSnabb effekt..?Caezar09 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade