Skummjölk i Marabou mörk choklad

Skummjölk i Marabou mörk choklad

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Skummjölk i Marabou mörk choklad
  Helle    

Skummjölk i Marabou mörk choklad


Jag slutar aldrig att bli förvånad över mattillverkarnas dumhet. Om de sett att det hela tiden är en liten mängd skummjölk i produkten VARFÖR har de då inte skrivit med den tidigare? Idioter. http://www.mjolkfri.com/artikel/315/

Skummjölk i Marabou mörk choklad  skrevs augusti 2011

  Gäst K (Gästkonto)    
Marabou Mörk choklad är klassad som Laktosfri, men innehåller som du skriver skummjölkspulver, så om du är mjölkallergiker eller mjölkproteinallergiker, skall du undvika den.
Jag har vetat om min laktosintollerans i fem år, och innan dess varit intollerant ännu längre, men ovetandes, men sen jag fick diagnos på mitt magproblem så jag har testat mig fram.
Jag klarar av att äta den mörka maraboukakan (gula mörk) utan problem, och en innehåller inte så stor halt av laktos, däremot får jag gensvar i magen om jag äter den vanliga mjölkchokladen, trots att den enligt marabou själva är fri från laktos, men inte fri från mjölk eller grädde... så jag vet inte ja, det står inte i deras innehållsförteckning någon av dem "laktos" under allergi-information, men jag reagerar bara på mjölkchokladen. vet ej om det är laktoshalten som spökar dock, men det är alltid bra att dubbelkolla innehållsförteckningar ändå.


Skrevs oktober 2013

  Alexander L    
Mjölkallergisk och Mjölkproteinallergisk är ju typ samma sak. När man testas för mjölkproteinallergi heter testet komjölk F2 inom sjukvården. Och då kan man inte äta laktosfria produkter heller. För det finns mjölkprotein i laktosfria produkter med.

Skrevs april 2023

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicICA sandwiich tomat o mozarella nydietist011,4 timmar
New TopicGlutenfria Snacks nyKristina01 dagar
New TopicMarabou mandel/vete/nöttedietist011 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade