Kan man kolla hur känslig man är mot fisklukten?

Kan man kolla hur känslig man är mot fisklukten?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Anslagstavlan ››
Av    Kan man kolla hur känslig man är mot fisklukten?
  Ylva    

Kan man kolla hur känslig man är mot fisklukten?


Hej,
Jo jag är allergisk mot fisk och skaldjur. Jag fick veta de då jag var ungefär 10. Då sa dom att jag varken tål äta de eller lukten.
Men jag och mina föräldrar märkte ganska snabbt att lukten tålde jag om de var i mindre mängder. Tillexempel om enbart familjen åt fisk och jag åt nå annat, eller när de var julafton och nå släktingar och familjen åt fisk.
Men däremot tålde jag inte lukten om de exempel var en hel skola som skulle äta fisk,utan då fick nån komma ut med nån special matt och så fick jag gå och äta nånstans dom dagarna.
Men nu är jag 22 och de var nu flera år sen jag utsatte mig för den mängden av lukt och jag vet inte om jag kanske kan tåla de nu när jag är vuxen. Kan man växa ifrån de? Kan man göra nå test på sjukan för att se hur känslig för lukten man är?
För problemet är att jag söker dels jobb inom förskolor och då behöver man sitta med barnen vid luncherna,jag skulle ju själv kunna äta nå annat då men ändå sitta vid dom men om jag fortfarande inte tål lukten så kan jag ju inte sitta med dom och kan då inte bli anställd på grund av den detaljen, vilket känns väldigt tråkigt.
Jag har aldrig blivit så pass allergisk att de rent blivit farligt men jag brukar bli förkyld dagen efter jag utsatts för fisken vilket också är anledning till varför de tog så lång tid att lista ut vad jag inte tålde. Och när jag får en allergisk rekreation så rinner de väldigt mycket i ögonen och jag blir tät i näsan.+ att dom åren då jag åt fisk så tycks jag minnas att jag fick lite ont i magen också.

Kan man kolla hur känslig man är mot fisklukten?  skrevs mars 2014

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicICA återkallar ICA Penne Tomat & Ricotta" href="topic.asp?topic_id=2595&Topic_Title=Ica-Penne-tomat-o-ricotta-risk-för-ägg">Ica Penne tomat o ricotta risk för äggLouise011 dagar
New TopicGlutenfria bröderika tornqvist111 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade