Senaste inläggen
Skriv ett inlägg
Mina inlägg
Gluten och Vete
Mjölk och laktos

Baka

Baka

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Baka
camilla källström    

Baka


När jag ska baka och använder "mjölkfria" produkter, använder jag det rakt av eller vad blir bäst?

Baka 

Annons   
Louise Malmberg    
Använd det rakt av om de inte är gjorda på t ex havre som sväller lite. Då kan man behöva dra ner mjölmängden lite.



Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicKristyr till äggallergiker? nyGästkonto35 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2018 (19 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade