Baka

Baka

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Baka
  camilla    

Baka


När jag ska baka och använder "mjölkfria" produkter, använder jag det rakt av eller vad blir bäst?

Baka  skrevs maj 2014


Louise M (dietist)
   
Använd det rakt av om de inte är gjorda på t ex havre som sväller lite. Då kan man behöva dra ner mjölmängden lite.

Skrevs maj 2014

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicICA återkallar ICA Penne Tomat & Ricotta" href="topic.asp?topic_id=2595&Topic_Title=Ica-Penne-tomat-o-ricotta-risk-för-ägg">Ica Penne tomat o ricotta risk för äggLouise010 dagar
New TopicGlutenfria bröderika tornqvist110 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade