Tipps på hälsosam billig mat, frukost naturligt fri från gluten och mjölkprotein

Tipps på hälsosam billig mat, frukost naturligt fri från gluten och mjölkprotein

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Tipps på hälsosam billig mat, frukost naturligt fri från gluten och mjölkprotein
  Helen    

Tipps på hälsosam billig mat, frukost naturligt fri från gluten och mjölkprotein


Hej!
Jag är ganska ny på det här med glutenfritt och mjölkproteinfritt. Är dessutom ganska fattig så jag har egentligen inte ens råd att äta alternativ mat. men va gör man inte om man får ont av allt man äter?

Jag söker tipps på naturligt glutenfria och mjölkproteinfria produkter som är dom billigaste alternativen. Någon som har några tipps att ge mig?

Dessutom har jag otroligt svårt för vad jag ska äta till frukost och mellis nu för tiden. Vad jag ska äta för mat med för den delen. Vad äter ni till frukost? Jag är intresserad av hälsosam mat och vill tappa några kilon.


Tipps på hälsosam billig mat, frukost naturligt fri från gluten och mjölkprotein  skrevs juli 2014

  Catte    
Hej Helen!

Jag förstår. Det kan vara svårt med glutenfritt och mjölkproteinfritt. Och mat kan vara dyr. Jag kan inte tål gluten och brorsan kan inte tål mjölk. Jag äter en hel del råris. Det är billigt och man kan använda det med olika protein. Ofta, ska jag ha råris, frukt, mjölk (kanske du kan ha mandelmjölk?) och mandelsmör till frukost. Och äter fisk och ris till lunch. Har tappat några kilon på det sättet :)

Hur går det för dig just nu med mat?

Varma hälsningar,

Catte

Skrevs juli 2014

  Helen    
Catte: Hm vad köper du får räris? Jag har tycker om det men har mest köpt det där 10 min råriset pga att när jag tillagat sånt där som tar längre tid så känns det som de aldrig blir klart på den tiden det står att det ska ta som är på 20 eller tom 40 min vad jag minns.

Mmm mandelmjölk funkar. Lite dyrt men kan dricka det ibland.

Det går sådär. Jag gör nötfärsbiffar med klyftpotatis och barbecuesås ofta nu. Hm kyckling och ris med någon mjölkfri sås. Har dock inte hittat någon sås jag gillar riktigt ännu. Hm, de är svårt. Gillar inte alternativet till pasta, är inte så gott och ännu värre att värma på och dessutom onyttigt så försöker välja bort alla recept jag gjorde förr som va pasta till.

Mvh Helen

Skrevs juli 2014

  Carina K    
Barilla glutenfritt, kanske, om man nu vill ha pasta? Vad jag kan se så ska det vara både gluten och mjölkfritt. Är inte helt 100% på det sista, men jag kan inte hitta det iallafall.

Skrevs december 2019

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicGlutenfria receptGästkonto313 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade