Senaste inläggen
Skriv ett inlägg
Mina inlägg
Gluten och Vete
Mjölk och laktos

Kokosgrädden

Kokosgrädden

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Kokosgrädden
Sarah Johansson    

Kokosgrädden


Jag köpte den "vispbara" kokosgrädden här från allergimat.com men hur jag än gör så blir den inte tjockare. Inte det minsta! Jag har testat att tillsätta citron och sen olja men inget av det hjälpte heller :/

Nån som har några tips?

Kokosgrädden 

Annons   
Louise Malmberg    
Märkligt att det inte funkar för dig. Vi har vispat den åtskilliga gånger och aldrig misslyckats. Den ska vara kylskåpskall när man vispar den, är det kanske det som falerat? Eller om du har förvarat den för kallt, den tål nämligen inte att frysas.



Sarah Johansson    
Nej den var kylskåpskall, varken mer eller mindre. Dessutom testade jag att vispa både för hand och med maskin men inget funkade. Jag verkar inte vara den enda med samma problem heller, nån mer hade skrivit samma under "kommentarer".



Louise Malmberg    
Vi ska kolla den vi har hemma nu, det är en ny sändning, om det är något med den. Vi återkommer i frågan när vi prövat.
Hälsningar Louise o Susanne




Sarah Johansson    
Jag har precis testat på ett andra paket jag köpte samtidigt och det funkade utmärkt denna gång! Vet inte vad det kan ha varit förra gången... men nu ska jag iaf äta chokladpudding med vispgrädde ;)



Maria Norrman    
Vi hade också problem med kokosgrädden 2:a gången vi köpte den. Första gången fungerade det utmörkt. Andra gången bara rann den. Det fick bli chokladpudding på tårtan istället.

Maria Norrman



Britt-Marie Wreeby    
hej,
jag köpte kokosgräddenpå allergimässan och den fungerade bra att vispa. jag gjorde en kanongod ÄGGTODDYPARFAIT på den.
Men var får jag tag i mer?
Jag försökte beställa den hos er, men fick besked att den var restnoterad sedan mars-03?
Jag kan skicka in receptet.
Britt-Marie Wreeby




Kristina Lönnqvist    
Kan bara instämma i någras kommentarer. Gammal tråd, men kanske någon kan tipsa nu? Första gången vi vispade gick det superbra och alla uppskattade detta alternativ istället för sojagrädden. Andra och tredje gången blev det mjölk av det hela. Grädden hade stått i kylskåpet mer än ett dygn, vispade med maskin med socker i. Men det vara bara att slänga. Grabben fick äta annat - vilket inte uppskattades :-(



Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicKristyr till äggallergiker? nyGästkonto36 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2018 (19 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade