Leverpastej på kidneybönor

Leverpastej på kidneybönor

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Recept ››
Av    Leverpastej på kidneybönor

Johan S
   

Leverpastej på kidneybönor


Jag såg precis ett recept på leverpastej gjord på kidneybönor, så smart. Jag som älskade leverpastej. Detta måste jag testa och jag tipsa här om det till andra som kanske inte tänkt på hur enkelt det kan vara:

Mixa ett paket kidneyböner med massor av persilja, en sked tomatpuré lite japansk soya, lite citron o lite olivolja. Skivad saltgurka på det.


Leverpastej på kidneybönor  skrevs juni 2022


Anna W (anna_winer)
   
Jag blir dock lite skeptisk till såna recept.. Smakar det verkligen som leverpastej? Eller det är mer konsistensen och saltet från sojan som gör att det påminner om det? Har köpt fler olika färdiga (fabriker har ju alla möjligheter att efterlikna originalen känner jag) men tycker ingen lyckas efterlikna riktig leverpastej riktigt..

Skrevs juni 2022


Johan S
   
Jo det är sant. Jag är också lite skeptisk. Får jag tid i helgen ska jag ge det ett försök och återkomma. Det är åtminstone ett enkelt recept. Har ibland stått och gjort komplicerade recept med massor av steg och udda ingredienser och sen har resultatet bara blivit mediokert. Men i detta fallet kan det vara värt ett försök känner jag. Men kanske för bra för att vara sant.

Skrevs juni 2022

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicGlutenfria recept nyGästkonto37 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade