Fråga om Rapsy

Fråga om Rapsy

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Anslagstavlan ››
Av    Fråga om Rapsy
Anna    

Fråga om Rapsy


Hej!

Jag har köpt Rapsypulver (den kallrörda, utan socker) för att använda i kalla såser.
Provade att göra egen kebabsås med Rapsy som såsbas.. Det blev jättegott, men konsistensen blev väldigt konstig, nästan som skum..

Är det meningen att konsistensen ska vara som skum eller har jag gjort fel? Använde bara gaffel då jag rörde ihop såsen.

Fråga om Rapsy 

Annons   
Louise    
Nej, den ska bli som vanlig fil i konsistensen. Det är svårt att säga vad felet kan ha varit. Kan du beskriva tillredningen exakt? Ordningsföljd ingredienser och tillvägagångssätt.



Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2019 (20 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade