Fråga om Rapsy

Annons...
Slippa annonser?

Fråga om Rapsy

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Anslagstavlan ››
Av    Fråga om Rapsy
Anna    

Fråga om Rapsy


Hej!

Jag har köpt Rapsypulver (den kallrörda, utan socker) för att använda i kalla såser.
Provade att göra egen kebabsås med Rapsy som såsbas.. Det blev jättegott, men konsistensen blev väldigt konstig, nästan som skum..

Är det meningen att konsistensen ska vara som skum eller har jag gjort fel? Använde bara gaffel då jag rörde ihop såsen.

Fråga om Rapsy 

Annons   
Louise    
Nej, den ska bli som vanlig fil i konsistensen. Det är svårt att säga vad felet kan ha varit. Kan du beskriva tillredningen exakt? Ordningsföljd ingredienser och tillvägagångssätt.



Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLaktosfritt mjölkpulver012 dagar
New TopicGlutenfria semlor i StockholmTherese Hjalmarö514 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade