Gerbera

Gerbera

1 gillar 0
Gerbera
Gerbera startades 2006 med idén om att kombinera Medelhavets spännande matkultur och färgstark svensk design med produkter som tål att användas vid varje måltid, vardag som fest.

Vi älskar faktiskt färg, och det unika man finner i något handgjort. Vi vill göra ditt matbord gladare. Med tiden har den böljande kanten som kommit att bli Gerberas kännetecken blivit allt mer vanligt i köken. Våra produkter finns nu hos återförsäljare över hela världen, men vi hoppas att de når fram till just dig.

Gerbera erbjuder:

Varje produkt från Gerbera är unik. All keramik är handgjort i vit terrakotta- ­lera av skickliga keramiker och glaserat för hand. Keramiken kan användas i ugn långt över 250 grader och fungerar utmärkt i mikrovågsugn, på din grill och kan dessutom frysas. Den unika tillverkningen gör att du kan laga mat som behåller smak och konsi­stens samt värme eller kyla oberoende av vad du lagar.

Kontakta Gerbera:

Tel. 08-570 332 32

Gerbera AB
Tulpans Väg 16
822 31 Alfta
Webb: www.gerbera.nu
E-post: [email protected]
Gerbera uppdaterades 2021-10-14
Gerbera Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer


Skriv din åsikt om Gerbera© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade