Hans och Greta

Hans och Greta

1 gillar 0
Hans och Greta
Hans och Greta började i blygsam skala som ett litet café i S:t Annas skärgård. Men ryktet om det fantastiskt goda brödet i S:t Anna spred sig snabbt. Och idag, drygt 20 år senare, är Hans och Greta ett av Sveriges mest älskade glutenfria bagerier.

Hemligheten bakom våra recept har alltid legat i omsorgsfullt utvalda ingredienser och kärlek till hantverket. Och även om företaget har vuxit sedan starten i S:t Anna så är vår drivkraft fortfarande densamma; att baka glutenfritt bröd som vi kan vara stolta över – och att göra livet lite godare för alla de som inte mår bra av gluten.

Hans och Greta erbjuder:

Hans & Greta är ett glutenfritt bageri som har vuxit mycket de senaste åren och vi är väldigt glada och stolta när vi får höra butik efter butik som berättar om den stora efterfrågan på våra produkter.

Vi fortsätter att satsa och har nu också en helt ny look som gör att du hittar vårt bröd ännu lättare i frysen i din butik. Självklart med samma goda innehåll, bakat i Söderköping.

Vi bakar bland annat tekakor, limpor, kanelbullar, mazariner, wienerbröd, chokladbollar och tårtbotten. Alla produkter är glutenfria, och en del är mjölk och äggfria. Du hittar våra produkter på ICA, Coop, Willys, Hemköp och Citygross.

Kontakta Hans och Greta:

Hans & Gretas glutenfria bröd
Ringvägen 42
614 31 Söderköping
0121-514 66
Webb: www.hansogreta.se
E-post: [email protected]
Hans och Greta uppdaterades 2023-10-26
Hans och Greta Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer


Skriv din åsikt om Hans och Greta© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade