Matkasse.se

Matkasse.se

0 gillar 1
Matkasse.se
Allergianpassad mat på nätet – hitta rätt
Matkasse.se är en jämförelsesida där du som konsument, på ett enkelt och smidigt sätt, kan jämföra och hitta mat och matkassar på nätet efter ett specifikt kostbehov och din ekonomi mellan de leverantörer som kan leverera till din adress. Utbudet av mat och olika matkassar som finns att handla på nätet idag är stort och det tar ibland lång tid att hitta det man söker.

Matkasse.se erbjuder:

För de personer och familjer som har matallergi, t.ex. gluten- eller laktosintolerans kan nu enklare hitta en matkasse anpassad för deras behov. På vår sida kan önskemålen enkelt filtreras, för att enbart få fram och jämföra de olika matkassar som erbjuder just gluten- och laktosfri mat. Finns det ytterligare önskemål om att det också ska vara en ekologisk matkasse anpassad för en viss allergi, sorteras det lika enkelt fram - allt för att göra det så tydligt och enkelt att hitta och handla rätt mat, utifrån personliga behov, på nätet genom oss.

Kontakta Matkasse.se:


Webb: Matkasse.se
E-post: [email protected]
Matkasse.se uppdaterades 2021-12-06
Matkasse.se Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer
2019-08-04 15:21:12,  
Det är en bra sajt, men skulle också rekommendera matkassetopplistan som har ännu mer ingående beskrivningar om de olika matkasse leverantörerna. Mvh MK


© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade