Biolac

Biolac

0 gillar 0
Biolac
Biolac AB är ett familjeägt företag beläget i Tollered, strax utanför Göteborg. Biolac AB har funnits i över tjugo år och är en leverantör till svenska apotek. Våra produkter hjälper personer som upplever problem i magtarmområdet efter att intagit viss mat eller dryck.

Biolac marknadsför idag produkterna Lactrase och NoGasin.
Lactrase är ett laktasenzym som används av personer som är laktosintoleranta och som upplever problem efter intag av föda eller dryck som innehåller mjölksocker.

NoGasin är matsmältningsenzym för personer som upplever problem med gaser i magen efter att ha ätit viss typ av föda som t.ex vissa grönsaker, baljväxter och spannmålsprodukter. NoGasin minskar jäsning och undviker på så sätt gasbildning i tarmen varvid dessa problem kan undvikas.
Lactrase och NoGasin finns receptfritt på apotek. Båda produkterna ger dig friheten att kunna njuta av den mat och dryck andra äter på fester, resor och dylikt.

Biolac erbjuder:

NoGasin
Många personer får uppsvälld mage och ökad gasbildning när de äter vissa grönsaker, spannmålsprodukter och baljväxter. Detta beror på att tarmen inte kan bryta ner de osmältbara kolhydraterna dessa födoämnen innehåller varvid en jäsningsprocess inleds och gasbildning sker i tjocktarmen. NoGasin är ett matsmältningsenzym som bryter ner dessa kolhydrater och minskar på så sätt gasbildning och uppsvälld mage. NoGasin kan passa de personer som upplever problem på grund av dessa födoämnen.

Ta 1-2 tabletter strax innan eller i samband med den måltid som du tror kommer att orsaka gasbildning. Om NoGasin tas i efterhand får du inte lika bra effekt. Antalet tabletter kan variera beroende på måltidens sammansättning och mängd.

NoGasin säljs receptfritt på apoteket i ;
50 tabletter i liten smidig förpackning
Ekonomiförpackning 100 kapslar

Lactrase
Mjölksocker (laktos) finns naturligt i mjölk och mjölkprodukter. Det är mjölksockret som ger mjölken sötma och energi till kroppen. För att du ska kunna tillgodogöra dig mjölksocker måste enzymet laktas först bryta ner mjölksockret till enklare beståndsdelar.
Hos en del av oss producerar inte kroppen tillräckligt med laktasenzym. Om så är fallet kan inte mjölksockret brytas ner och man får problem som t.ex magkramp, diarré och gaser. Detta kallas laktosintolerans.

I Lactrase finns enzymet laktas som du behöver för att kunna bryta ner mjölksocker om kroppen själv inte producerar tillräcklig mängd av enzymet.
Ta 1-2 Lactrasekapslar/tabletter strax innan eller i samband med den måltid som innehåller mjölkprodukter. Kapseln kan öppnas och innehållet strös över maten. Detta brukar vara bra när det gäller barn. Antalet kapslar/tabletter kan variera beroende på måltidens sammansättning och hur känslig du själv är mot mjölk.

Lactrase säljs receptfritt på apoteket i;
Testförpackning 10 kapslar
Reseförpackning 30 kapslar
Ekonomiförpackning 100 kapslar
50 tabletter i liten smidig förpackning

Kontakta Biolac:

Som konsument kan du nå oss på 031-785 19 30 eller mailadress [email protected]
Webb: www.nogasin.se
Webb: www.biolac.se
E-post: [email protected]
Biolac uppdaterades 2016-07-04
Biolac Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer


Skriv din åsikt om Biolac© 1999 - 2019 (20 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade