Senaste inläggen
Skriv ett inlägg
Mina inlägg
Gluten och Vete
Mjölk och laktos

Uppvärmningsfrågor

Uppvärmningsfrågor

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Uppvärmningsfrågor
Kristina Lönnqvist    

Uppvärmningsfrågor


Undrar över två saker;
Kan jag använda RapsyFrutti i varm matlagning, såsom matlagningasyoghurt/CremeFraiche utan att det skär sig?
Maizenavälling - gjord på havremjölk - köpte sonen. Men det tar sån tid att koka och sen svalka ner till ät-temperatur. Någon som vet om det går att koka i förväg (typ 1-2 portioner) och sen bara värma? Eller måste det koka över huvudtaget? Vi testade även EkoGo (?) mjölkfria välling och sambon, som var tillberedare och avsmakare, höll på att klökas i flera minuter efter :-) Så den varianten blir det nog inte...

Uppvärmningsfrågor 

Annons   
Gästkonto    
Hej!

Vi gör välling så här.
3dl vatten och 3 msk havremust (änglamark på coop har mjölkfri)
kokas upp tills den tjocknar lite. Sedan har vi i 2 dl solhavre, då svalnar den ganska fort. Vi har sedan i 12 skopor nutra, men det måste man ju inte ha. Denna välling häller vi upp i 2 flaskor som vi har i kylen, om det gått några timmar kör vi den 1 min på 850 W. Dessa flaskor kan stå i 24 h, så det blir till kväll och morgon.

Mvh
Maria




Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicKristyr till äggallergiker? nyGästkonto36 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2018 (19 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade