Alla med mystiska eksem, kolla här!

Annons...
Slippa annonser?

Alla med mystiska eksem, kolla här!

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Alla med mystiska eksem, kolla här!
Magnus Lemon    

Alla med mystiska eksem, kolla här!


http://huden.nu/fragor/19209_Eksem_runt_ogon

När jag gick i 7an hade jag kraftiga problem med eksem, led i 2 år av detta men i 9an föreslog en läkare att jag skulle sluta med mjölk (mjölkprotein) för att se om utslagen försvann. Efter bara 3-4 dagar försvann mina symptom helt. Men grejen var den att jag hade köpt fel produkter, jag hade köpt laktosfritt istället för helt mjölkfritt. Det betyder alltså att jag får utslag av Mjölksocker istället för mjölkprotein.

För ett år sedan gick jag till läkaren för att göra en rad olika tester för allergier och inget visade att jag var allergisk mot någon mat. Jag har även testat om jag är det med hjälp av blodprover men alla tester har visat att jag inte är det.

Trotts detta såfort jag får i mig laktos får jag utslag. Testade att äta laktostabletter en gång och efter 1 dygn kom klådan och en mildare del av utslagen tillbaks.

Vill bara tipsa alla som har problem med utslag/eksem att prova sluta med mjölksocker. Verkar som om läkarna inte har kommit på att man kan få utslag av det...

Mvh Magnus

Alla med mystiska eksem, kolla här! 

Annons   
Helle    
min mjölkproteinallergi och laktosintolerans syns inte heller på blodprover längre eftersom den sitter i matspjälkningssystemet på mig och har fått veta att då är det inte säkert att det syns på blodprover. jag blir fortfarande jättedålig av både laktos och protein men enligt blodprover skulle jag inte vara allergisk och överkänslig längre. man ska inte lita blint på läkare och prover för de har tyvärr väldigt ofta felGästkonto    
Hej!
Jag har problem med eksem liknande rodnader på kinderna och ibland i pannan. Nu har jag även fått vagelliknande knölar på ögonlocken..någon som haft liknande och fått hjälp?Jag ska till hud doktorn om ett par veckor.Tacksam för svar. Jag skriver här då jag har mjölkprotein allergi och undviker mjölkprotein haft besväret länge och åtminstånde vetat av mjölkproteinproblmet dom senaste 7åren så det borde inte vara av det jag har dom här problemen!!
robert    
Vad är det för typ av utslag du får?
Jag får små utslag som försvinner efter 30-60min, men det svider riktigt jobbigt.
Får dom nästan bara på händerna, vissa dagar kommer dom inte alls, men det känns som om dom kommer oftare när jag äter tillexempel mjölkchoklad.
Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topickokta mjölkprodukter nyGästkonto917,4 timmar
New TopicAllergisk mot hudvårdsprodukter nyAnneli Toming72 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade