Laktrasetabletter

Annons...
Slippa annonser?

Laktrasetabletter

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Laktrasetabletter
Annons   
Gästkonto    
Hej, håller helt med om att tabletterna på apoteket är otroligt dyra, speciellt när man måste ta flera tabletter flera gånger om dagen. När jag bodde i USA hittade jag en tablett som var en om dagen, och min kompis började nyligen importera dessa. De funkar hur bra som helst för mig, en tablett varje morgon, sen dricker jag massor med mjölk och filmjölk. Kolla in www.laktas.se Prolaktas heter tabletterna.

Skrevs maj 2009

Gästkonto    
Hej. Jag har hört talas om en tablett som heter Prolaktas. Man ska bara behöva ta 1-2 tabletter om dagen. Är det någon som har provat denna? Är lite rädd för att stoppa i mej något som är okänt, rädd att det kan skada mer än det hjälper i längden. Sussie

Skrevs augusti 2009

victoria    
jag har ätit dom i över 3 månader nu, och dom är suveräna! nu äter jag som en normal människa, tar bara ett piller på morgonen.

jag tycker hela laktosfria sortimentet är korrupt numera eftersom man inte behöver någonting annat än prolaktas.

beställ dom nuuuu och låt er aldrig mer behöva tänka på att ni är intoleranta.Skrevs november 2009

victoria    
och då menar jag att jag ätit Prolakas, och inte Lactras...
laktras är jättedyrt och så måste man ändå äta en massa dyra laktosfria produkter. Om du äter Prolaktas så tar du bara 1 om dagen, och kan leva och äta som en normal människa. beställ nu på www.laktas.se, du kan även läsa om tabletten på www.prolaktas.se


Skrevs november 2009

Gästkonto    
Viktoria: Är du sponsrad på nått vis eftersom du propagerar så för denna tablett?
Det bästa måste ju ändå vara att undvika den mat man inte tål i mesta möjliga mån och kanske bara ta till mediciner till fest om man tycker det behövs. Att äta laktosfritt är ju trots allt väldigt enkelt numera jämfört med många andra allergier.


Skrevs november 2009

Gästkonto    
Du verkar inte riktigt förstå vad varesig laktosintolerans eller prolaktas är. Laktosintolerans är ingen allergi, och man KAN INTE skada kroppen genom att äta produkter med laktos i dom. Det finns för tillfället inte heller någon medicin mot laktosintolerans, bara för att något kommer som tablett betyder inte att det är en medicin. Jag började med prolaktas för någon månad sedan tack vare att jag läste ett inlägg av Victoria, och jag kan bara säga att denna tablett är otrolig, jag mår som jag gjorde innan jag blev laktosintolerant, och det är ju inte så konstigt eftersom jag nu har något i tarmen som bryter ner mjölksockret, precis som jag hadde innan jag blev laktosintolerant.

Skrevs november 2009

Gästkonto    
Jag är mycket väl medveten om vad både laktosintollerans och allergier är. Naturligtvis kan du skada kroppen genom att äta det du inte tål. Det är ju därför du har mått dåligt. Det var däremot inte det jag menade utan mer att man kan skada kroppen genom att äta mediciner. Men tycker du att du mår bra av det så är det bara att säga grattis och lycka till.

Skrevs november 2009

victoria    
För att svara på frågan så är jag INTE sponsrad av Prolaktas, och får inte en spänn av dom, det kan du fråga dom själv. Jag är bara väldigt intresserad av sådana här frågor, och tycker att hela laktosfria sortimentet är korrupt när det inte behövs.

Prolaktas är ingen medicin utan innehåller en nyttig bakterie (probiotikan ) som bryter ner laktosen i tunntarmen effektivt i 24 timmar.

Det går ju att jämföras med Proviva som e bra att dricka för magen så att den hålls lugn och fin, och den dricker ju varenda kotte i Sverige, och har någon ifrågasatt den?

Och nu finns det en tablett som innehåller en bra bakterie som bryter ner laktos som gör att folk kan leva på ett normalt vis, nähä då ska det gnällas och säga att det inte är bra! Tror du inte att jag har kollat upp alla dom här frågorna innan jag själv började äta tabletten? Jag skulle ju inte äta den om det vore onaturligt för kroppen, och det finns ju en anledning till att den funnits på marknaden i 7 år, bara det att den inte funnits i sverige så länge.
den finns ju för barn från 3 år och uppåt, och det visar väl ganska tydligt att den är totalt ofarlig.
Men vill man krångla till det när man inte behöver så var så god, men personligen tycker jag det är väldigt onödigt.

Skrevs november 2009

victoria    
Sen "tål" kroppen visst laktos, bara det att den behöver brytas ner. majoriteten har en bakterie som bryter ner laktosen, och för vissa kan den försvinna, och tillsätter man då en liknande bakterie, ( som laktras-tabletterna) så bryts den ju ner.
Skillnaden mellan laktrase-tabletten är att den är mycket sämre och dyrare och varar inte så länge, medans prolaktas gör det.


Skrevs november 2009

Sandra    
Jag har provat dessa tabletter på vår son som är mjölkprotein allergiker och de funkar INTE! Men det är ju värt att prova!!!!

Skrevs april 2010

Frida Olsson    
Jag har inte hört om någon laktosintolerant som testat prolaktas som det inte fungerar för. Jag tycker att de är fantastiska! Det enda som gör mig sur är att de funnits sedan 2003 i USA och kommer hit först nu! Finns att köpa på apotek.

Skrevs april 2010

Frida Olsson    
Kan ju nämna priset också, 150 kr för 32 tabletter. Jag tycker att det är lätt värt det. Jag har tidigare haft svåra problem med laktos. Minsta lilla har varit döden för magen. Idag har jag ätit färdig risgrynsgröt (massor av laktos i) med vanlig mjölk till. Det verkar inte finnas några begränsningar för hur mycket man kan äta.

Skrevs april 2010

Sida 2 av 2    1 2
Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
Inga inlägg skrivna ännu. Skriv gärna det första :)
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade