Veteallergi - symptom?

Veteallergi - symptom?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Veteallergi - symptom?
  Gäst K
(Gästkonto)
   

Veteallergi - symptom?


Hej, vi har en son som är 13 månader och som efter att han slutade amma haft "problem" med viktökningen. Vi har nu gjort en massa tester för att se om han är allergisk men det visar inget - inte heller glutenintolerant. Dock har vi själva den sista tiden lekt detektiver och funnit att hans avföring påverkas av pasta - efter ett knappt dygn efter pastaintag så är det diarre som gäller, men det går över på en halvdag och han mår bra hela tiden. I övrigt så är hans avföring aldrig hårt, trots att han mumsar bananer varje dag. Jag börjar tro att han är veteallergiker, är det ngn som har en "tio i topp symptom lista" att delge. Andra tips/råd är såklart också välkomna.

mvh

Emil

Veteallergi - symptom?  skrevs april 2009

  Marina    
Hej Emil, tråkigt att höra att din son har problem med sin mage. Min dotter som är 13 år fick en glutenintollerans diagnos för 1 år sedan. Då hade hon haft problem med sin mage i ca 5 år, som vi har sökt för detta!!!!
Däremot hade hon inte diarre´r, utan snarare tvärtom fast sällan. Jag vet inte om man kan reagera olika från person till person, det är ju inte omöjligt? Har hört att de som "råkar" få i sig gluten och är intoleranta kan reagera med diarr´er.
Hoppas att ni får hjälp snart, det är jobbigt att inte veta vad och varför.
*Lycka till* Marina


Skrevs april 2009

  Gäst K (Gästkonto)    
Hej!
Båda våra barn har efter mycket utredning visat sig ha veteallergi. Visst kan din sons symptom vara ett tecken på det! I våra barns fall visar inte blodproverna något utan det är provokation som gäller. Båda mår jättebra med sin nya kost!!


Skrevs april 2009

  Gäst K (Gästkonto)    
Glömde skriva... våra barn har haft problem med dålig viktuppgång, diarré (stora pojken kunde gå 7-19 gånger per dag) som ibland bara blev "fett och vatten", infektionskänsliga. Dottern var också orkeslös och väldigt "ynklig" - något som nu helt har försvunnit! Lycka till!!

Skrevs april 2009

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicMarabou mandel/vete/nötte nydietist06 dagar
New TopicSanta Maria tex mex dip ostriskLouise111 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade