Snälla behöver tips!

Snälla behöver tips!

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Snälla behöver tips!
  hanna    

Snälla behöver tips!


Hejsan!
Det är så att min 17 åriga syster har fått barn som är allergisk mot allt! från gluten, laktos, soja, nötter, havre, ägg, skaldjur, pälsdjur, kvalster och har även utvecklat astma..
Men nu är det såhär att min omogna syster fortsätter att ge henne allt hon inte tål! pga lathet och dumhet då hon är så ung.. flickan får både astma medicin och allergi mediciner.. Men bara för att man har mediciner som hjälper ska man väl inte fortsätta ge honom det han är känslig för?
Så min fråga vad kan hända om hon fortsätter att slarva såhär? Hon är även alltid extremt dålig i magen. kan det sluta med stomioperation om tarmen lägger av?
En orolig syster! :S


Snälla behöver tips!  skrevs december 2011

  hanna    
oj det här blev jätte fel skrivet det ska stå till *henne* och *hon* skyller på dyslexin här!

Skrevs december 2011


Louise M (dietist)
   
Det är lite oklart om det är gluten och laktos eller om det är vete och mjölkprotein du menar, vilket är två olika saker
Är det gluten hjälper inga mediciner annat än glutenfri mat. Tarmen tar naturligtvis stryk i det långa loppet men stomioperation är knappast troligt. Däremot så kan hon få näringsbrist om maten passerar tarmen för fort.
Vad gäller allergi så är det lite kluvet. Det är bra att hitta en nivå där det inte blir någon reaktion men att utesluta helt kan också ge värre besvär när hon råkar få det i sig. Positivt är att allergin hos så små barn blir bättre med åldern (utom gluten)


Skrevs december 2011

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade