I stället för ägg i matlagning?

I stället för ägg i matlagning?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Höns och Ägg ››
Av    I stället för ägg i matlagning?
Lennart Elg    

I stället för ägg i matlagning?


Ägg används ju inte bara i bakning utan också för att hålla ihop t ex köttbullar etc.
Nån som har erfarenhet av bra alternativ?
Har hittat ett spännande recept på thailändska fish cakes som jag vill pröva, men de innehåller ett ägg..

I stället för ägg i matlagning? 

Annons   
Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLaktosfri yoghurt innehåller laktos nyAllergimat08,5 timmar
New TopicCoop återkallar Psyllium Fiber nyAllergimat07 dagar
New TopicFibrexKarin214 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2019 (20 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade