Hjälp...mjölkfri välling

Annons...
Slippa annonser?

Hjälp...mjölkfri välling

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Hjälp...mjölkfri välling
  Annikka    

Hjälp...mjölkfri välling


Finns det mjölkfri välling eller kan man göra det själv.

Hjälp...mjölkfri välling  skrevs mars 2008

  Robyn    
Det finns en uppsjö komjölksfria välling och mjölkprodukter. Har barnet en misstänkt komjölksallergi så ta kotakt med vårdcentralen för utredning då får ni dels veta om det är det och sedan får ni en livmedelsanvisning på lämplig välling och där med slipper du kostnaden för vällingen. Annars fins de att köpa på apoteket från 200-500:- per burk vilken räcker i 2-5 dygn beroende på ålder och om den hel elller del ammas naturligtvis!
Mvh Cicci


Skrevs mars 2008

  annika    
Jag har två döttrar som båda har mjölkallergi. till min yngredotter 1½ år får välling morgon och kväll. jag blandar Nutricia risgrötpulver ca 50ml i en nappflaska häller kokande hett vatten på tillsammans ca 90ml och skakar kraftigt om sätter sedan till kallt kranvatten den sammanlagda mängden då 200ml och sedan sätter jag på mjölkersättningen vi köper på apoteket och skakar om. sammanlagt blir det då ca 250ml. det här har fungerat bra hos oss. hoppas detta är till hjälp för dig. eftersom jag är från finland kan det hända att varorna inte är de samma hos er. lycka till.

Skrevs mars 2008

  Gäst K (Gästkonto)    
hej
ville bara tala om att eko-go har en mjölkfri välling som de säljer i välsorterade butiker typ citygross
linda


Skrevs mars 2008

  Cecilia    
Ena-go är ny som vår allergidoktor rekommenerat och den är inte dyr och finns på vanliga affärer!

Skrevs maj 2008

  Eva    
Hej,
Visst finns det mjölkfri välling, även gröt! Den heter "Enago" (svensk)och är orange förpackning (gröten är grön eller gul). Är jättegod och kostar runt 40-46:- Finns vid laktosfritt och glutenfritt, oftast längst ner i hyllorna. Finns på Willys och Ica.
Mvh
Eva


Skrevs juli 2008

  maria    
Hej! Min son är allergisk mot mjölkprotein och jag har provat att ge honom Enago men han tål inte det heller, så jag vill bara varna... dessutom finns det ingen mjölkfri välling på apoteket. det finns däremot mjölkfri mjölkersättning och mjölkfri gröt. Man kan då laga till sin egen "välling".

Skrevs januari 2010

  AR    
Hej!
Det finns gluten och mjölkfri välling som man kan köta via nätbustiken Barnmatsbutiken.se
Hälsning
Anna


Skrevs maj 2010

  Andréa    
Hej! Vår dotter är 16 månader. Vi kokar välling på vatten och Sinlac (Sinlac är ett grötpulver som är både mjölkfritt och fritt från vetestärkelse). Det funkar jättebra. Man får dock koka upp vällingen för att den ska lösa sig ordentligt, men sen slår vi kallt vatten i för att det skall gå fortare.

Skrevs juni 2010

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade