VARNING FÖR VIRGSTADS VÄRSDHUS

Annons...
Slippa annonser?

VARNING FÖR VIRGSTADS VÄRSDHUS

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Höns och Ägg ››
Av    VARNING FÖR VIRGSTADS VÄRSDHUS
anna gideson    

VARNING FÖR VIRGSTADS VÄRSDHUS


När vi stannade för att äta middag började den sedvanliga utfrågningen om vad maten innehåller. Tillslut kom vi fram till att köttbullarna var utan ägg. Linus åt med god aptit. Han försöker sedan spy upp magen. Det är ägg i köttbullarna. Får förklaringen att kocken inte förstod vad som frågats efter. Skrev brev till ledningen och har INTE hört ett ljud från dem. Skamligt tycker jag. Akta er för Vrigstads Värdshus.
Hälsningar Linus mamma Anna

VARNING FÖR VIRGSTADS VÄRSDHUS 

Annons   
Helle    
Åker man till Avesta ska man passa sig för att gå till Café corner (fruktansvärt otrevlig personal och nada koll på allergier) och man ska inte gå och äta på Star Hotell för de skiter fullständigt i om man är allergisk.Linda Andersson    
Skulle fika på Günterska hovkonditori i Uppsala i förra veckan och frågade om mjölkfritt, och fick 2 gånger förklara skillnaden mellan laktos och mjölkfritt. Den snorkiga och otrevliga personalen sade sig aldrig hört talas om mjölkallergi. Så jag gick snopet därifrån och in på Landings konditori som mer än gärna ringde till bageriet för att försäkra sig om att bakverket var mjölkfritt. Så gå till Landings...Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade