Försäkring

Annons...
Slippa annonser?

Försäkring

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Försäkring
  charlotta    

Försäkring


Hej!
Har en sjuk- och olycksfallsförsäkring för min dotter som jag undrar om jag möjligen kan få ut ersättning från då min dotter drabbats av glutenintolerans. Är det någon som vet något om detta??

Försäkring  skrevs maj 2009

  Sandra    
Hej!

Det allra bästa är att ringa ditt försäkringsbolag. I de flesta sjuk&- och olycksfallsförsäkringarna för barn kan man få ersättning vid diagnostiserad celiaki. Själv har jag mina barnförsäkringar i Folksam och jag vet att vi får ersättning så fort mina pojkar fått sin diagnos. Självklart måste försäkringen vara tecknad innan misstanke eller utredning av celiak påbörjades. Lycka till!

Skrevs juli 2009

  charlotta    
Ok. Tack för det. Hittade lite intressant information om detta på den här länken;
http://www.glutenfriatorget.se/artikel/celiaki-och-ersattning


Skrevs augusti 2009

  Marina    
Hej,
Ta kontakt med ditt försäkringsbolag och hör med dem vad som ingår i er försäkring. Min dotter fick sin gluten diagnos för över 1 år sen. Jag kontaktade hennes försäkringsbolag nu i våras. De berättade då på telefonen vilken ersättning som hon var berättigad till. De skickade en fullmakt som vi skrev på som gav dem rätten till hennes sjuk-journaler, så de kunde se att hon fått diagnosen. Efter det fick hon en engångs summa på ca: 20 000:- Så du ska absolut kolla upp vad som gäller er. Och inte vänta för länge för det är inom en viss tid som man kan begära ersättning från det man fått diagnosen. (ex antal år)
Lycka till
*Marina*


Skrevs september 2009

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade