Senaste inläggen
Skriv ett inlägg
Mina inlägg
Gluten och Vete
Mjölk och laktos

Veta av misstag

Veta av misstag

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Veta av misstag
monica karlin    

Veta av misstag


Hej! råkade reda sås med idealmjöl,min dotter reagerade inte på det alls.kan allergin vuxit bort redan?Läkarna tycker att vi kan testa typ redning ich vetestärkelse för att se om hon reagerar igen.är bara så rädd för att hon ska bli dålig igen. dom tror att det kanske var så liten mängd hon fick i sig så att det inte gav ngn reaktion.vad tror ni?


Veta av misstag 

Annons   
Gästkonto    
Är hon allergisk mot mjöl eller glutenintollerant? Jag är intollerant och klarar av att äta, ex. en pizza, jag gör det sällan men det kan hända..märker inte någonting alls. Jag tycker du ska lyssna på din doktor eller be att få en remiss till dietist. Hur mycket mjöl det går att äta är mycket personligt och olika. Sedan är det olika rön i olika länder, i vissa äter en del då och då och mår bra ändå. En dietist sa till mig att ca en matsked om dagen går bra. Hon tyckte att jag skulle prova mig fram. Alla är inte lika känsliga. Sedan har jag läst om dem som inte tål en enda brödsmula, så du förstår att det är olika. Jag är själv inte så noga, jag dricker öl, använder samma brödrost som övriga familjen, äter lösgodis med en och annan lakrisbit med gluten, iband någon kaka. Livet måste gå vidare, gäller nog att inte stänga in sig. /Lars



Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicKristyr till äggallergiker? nyGästkonto34 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2018 (19 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade